Het is weer het einde van de maand dus tijd om die nieuwe geheel gratis games bekend te maken in de Games with Gold afdeling. Wat staat er deze maand op het menu?

Wat gaat september ons brengen. We trappen zoals gebruikelijk af met de Xbox One games.

Op 1 september kan je de gehele maand de geweldige stealth game Hitman: The Complete First Season gaan spelen. Als Agent 47 reis je de wereld af om je doelen vakkundig en op vele manieren af te maken. Foutje met een elektrische leiding en wat water? Zap, einde verhaal. Een hangende lamp saboteren? Bam, afgelopen met de hoofdpijn.

Op 16 september volgt dan We Were Here. Met een vriend of zomaar een random online probeer je een verlaten kasteel te ontvluchten. Je puzzelt je een weg naar buiten met alleen een walkie-talkie en een stem om je te helpen.

Dan over naar de Backward Compatible Xbox 360 games. De eerste helft van september staat Earth Defense Force 2025 klaar om te downloaden. Je mag weer de aarde en de mensheid gaan beschermen tegen een buitenaardse invasie. Alleen zijn de Ravagers nu ietsje sterker geworden.

In de tweede helft gaan we matten met Tekken Tag Tournament 2. Ga als de grootste vechters in de wereld met elkaar de strijd aan. Knal er gruwelijke combo’s uit en ram je tegenstander in elkaar.

Zo, dat waren ze weer. Zit er nog wat voor je bij?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments