Het einde van september is weer in zicht. Dus tijd om die nieuwe gratis games van oktober weer te gaan bekijken. Hier zijn de Games with Gold van oktober.

Major Nelson heeft ze weer bekend gemaakt. Hij trok zijn la open en keek wat hij nog had liggen om aan ons weg te geven. Dit zijn ze dan:

We beginnen met de Xbox One games. Op 1 oktober kan je de hele maand de wereldhit Tembo the Badass Elephant binnenhalen. In deze game moet jij Shell City gaan redden met je pindavretende, stampende olifant Tembo. Ken je die mop van de mier en de olifant? De mier loopt samen met de olifant over de brug, zegt de mier tegen de olifant: ‘wat stampen we lekker he”.

Slechte grap… Dus tijd om naar serieuzere zaken te gaan. Tijd om onze vriend Jason en Camp Crystal Lake te bezoeken in Friday the 13th: The Game. Met een stel kampleiders moet je uit de klauwen van onze gemaskerde engerd blijven. Vanaf 16 oktober kan het. Happy Halloween!

Dan de Xbox 360 afdeling. Op de 1e van de maand kan je twee weken lang Disney Bolt gaan pakken. Reis de wereld rond en ga samen met Penny als superhond Bolt haar vader redden uit de klauwen van de enge Dr. Calico.

Op 16 oktober kan je Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge gaan oppikken. De legendarische ninja Ryu Hayabusa is terug. Hij is vervloekt en moet zich van de vloek ontdoen. Samen met mede-ninja Ayane, Kasumi or Momiji ga je er tegenaan. Sayonara.

Dat waren ze weer. Is het wat of is oktober een maand om snel te vergeten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments