Ja hoor, ze zijn weer bekend. De nieuwe gratis games die je volgende maand kan gaan binnenharken. Dit zijn ze dan!

Weer vier nieuwe games die je kan gaan pakken en spelen, als het wat voor je is tenminste. We trappen af met de Xbox One game die je vanaf 1 februari kan gaan oppikken.

Als eerste mag je plat op het asfalt de bochten door in TT Isle of Man. De meest epische motorrace laat je 118 km over het Britse kanaaleiland heen scheuren.

Op de 15e van de maand mag je je in een nogal rare horror storten. Bovennatuurlijke zaken die zich afspelen in een kustplaats met vreemde snuiters. En dat allemaal gebaseerd op de boeken van H.P. Lovecraft. We hebben het natuurlijk over Call of Cthulhu die ik persoonlijk van een review heb voorzien.

Dan rest ons nog de Xbox 360 Backward Compatible games te noemen. De eerste helft van de maand kan je met Fable Heroes gaan starten. Een hack-and-slash adventure waarin je met tot wel vier speler tegen of met elkaar kan gaan strijden.

Als laatste in dezelfde categorie krijg je op de 16e kans om met de Force aan de slag te gaan in de Xbox klassieker Star Wars Battlefront. Strijd op de slagvelden uit de eerste zes films. De game zal geen online gameplay ondersteunen.

Dat zijn ze dan weer. Hopelijk zit er iets voor je bij!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments