Games with Gold van april zijn bekend

Potverdikkie, wat duurt dat wachten toch lang. Echt, al vanaf vrijdag zijn we het aan het volgen. Wanneer komen de volgende Games with Gold. Nu dus!

De gratis games van april 2018 zijn vanmiddag bekend gemaakt. En dat zijn best aardige titels, al zeg ik het zelf. We zetten ze even op een rijtje voor jullie.

Als eerste komt, op 1 april, The Witness in de GwG lijst te staan. De hele maand kan je deze puzzelaar binnenhalen. Je wordt wakker op een eiland en hebt geen idee waar je bent en wie je bent. Je moet met het oplossen van meer dan 500 puzzels je geheugen zien terug te krijgen.

Op 15 april kan je Assassin’s Creed Syndicate gaan spelen. Deze Assassin’s speelt zich af in het Londen tijdens de industriele revolutie. Een Londen geteisterd door criminele bendes. Zus en broer Frye strijden om de heerschappij van Londen die nu in handen is van de Templars.

Nu over naar de Backward Compatible afdeling. In de eerste helft van april mag je met Cars 2: The Video Game aan de slag. Speel als Mater, Lightning McQueen of een van de andere favorieten en race tegen je vrienden.

De tweede helft van april gaan we terug naar Dead Space. In deel 2 van deze serie speel je weer als Isaac Clarke en ga je tekeer tegen de dodelijke Necromorph.

Best aardige titels niet?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments