Het is dinsdag 26 maart, tijd om de nieuwe gratis Gouden Games van april bekend te maken. Check it out.

April zoet is bijna aangebroken dus onze eigen Major Nelson vond het tijd om ons te gaan verblijden met de vier gratis games die je elke maand toegeschoven krijgt. We sommen ze op met trailer en korte beschrijving.

Laten we op 1 april starten met de eerste Xbox One game van april, te weten The Technomancer welke je de hele maand kan binnenharken. The Technomancer speelt zich af tijdens de War of Water, 200 jaar nadat de mens Mars heeft gekoloniseerd. Rookie technomancer Zachariah is op de vlucht voor de geheime politie.

Op 16 april komt nummertje twee, Outcast-Second Contact, in de gratis afdeling.

Outcast – Second Contact is remake van een klassieke cult game Outcast. Het is een actie-avontuur in een open wereld waarin je je moet zien te redden op een buitenaardse planeet die even gevaarlijk als mooi is. Je kruipt in de huid van Cutter Slade, een elitesoldaat die voor een missie naar Adelpha is gestuurd, de thuisplaneet van een eeuwenoude en geavanceerde buitenaardse beschaving. Jouw keuzes en acties bepalen het voortbestaan van de mensheid.

Dat gaan we naar de backward compatible games. In de eerste helft van april mag je met Star Wars Battlefront II aan de gang. In deze game uit 2005 kan de speler kiezen tussen Campaign-verhaallijn, Instant Action, Conquest Mode en een training. Bij Instant Action en Conquest Mode kan er gekozen worden tussen de facties: Galactische Republiek, Confederacy of Independent Systems, Rebellenalliantie en het Galactisch Keizerrijk. De Planeten waarop gevechten worden gehouden zijn onder andere Kashyyyk, Tatooine, Yavin 4, Geonosis en Hoth. Boven meerdere planeten zoals Hoth, Yavin IV en Felucia kunnen ook ruimtegevechten gehouden worden.

Op 16 april wordt deze opgevolgd door Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2. Dit verhaal speelt zich af in 2014,gelijk na de gebeurtenissen van deel 1. Je bent komt terecht in het conflict tussen Mexicaanse rebellen, Mexicaanse loyalisten en het Amerikaanse leger.

Dit waren ze weer alle vier. Nog iets voor jullie bij?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments