Lekker hoor, de nieuwe Games with Gold zijn weer bekendgemaakt. Is het wat of laat je ze liever liggen?

Waar gaan we mee beginnen. De eerste Xbox One game is de first-person horror game Layers of Fear. Deze zal de gehele maand maart te pakken zijn. Layers of Fear is een soort psychologische horror game vol met vreemde objecten en psychedelische vormen die ervoor zorgen dat je jezelf de vraag gaat stellen of je ze nog wel op een rijtje hebt.

Vanaf 15 maart komt Evolve vrij. Niet de gewone versie maar de Ultimate Edition. Deze vier tegen één co-op game laat je met een groep van vier jagers op jacht gaan. De vijfde deelnemer mag een monster spelen en deze moet er weer voor zorgen dat de jagers een kop kleiner worden gemaakt. Dit speelt zich allemaal af op een prachtig vormgegeven planeet vol met wilde dieren.

Dan de backward compatible Xbox 360 games die je gratis mag oppikken. De eerste helft van maart kan je Borderlands 2 gaan spelen. Deze shooter die zich afspeelt op Pandora is voor de meeste van ons een oude bekende.

Daarna, vanaf 16 maart, komt Heavy Weapon vrij. Een klassieke shoot ‘em up actie game in retrostijl. Het heeft 19 verhaalmissies, een survival mode en online co-op dus je kan er lekker op los knallen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments