Het is weer tijd voor GRATIS games! We worden als Xbox eigenaars natuurlijk elke maand verwend met games die we voor nul euro kunnen downloaden. Zet je schrap, dit zijn de gratis titels van augustus 2016.

Het gaat om Warrior’s Orochi 3 Ultimate (kost normaal 59,99 euro) en WWE 2k16 (normaal 39,99 euro) is beschikbaar vanaf 16 augustus tot en met 15 september.

Voor je Xbox 360 krijg je Spelunky (normaal 19,99 euro) gratis van 1 augustus tot en met 15 augustus. Daarna, van 16 augustus tot en met 31 augustus kan je Beyond Good and Evil HD downloaden (normaal 9,99 euro)!

Warriorsorochi

Warrior’s Orochi 3 Ultimate

Japans spel met veel rare shit. Vroeger speelde ik Dynasty Warrior en de vechters uit dat spel zit ook hier in. Warrior’s Orochi is het samensmelten van Dynasty Warriors en Samurai Warriors. Verhaal is helemaal kut, maar de gameplay is best vet. Jij bent één van de grote legendarische vechters uit je eigen tijd en door musou (soort magie) op te bouwen kan je van die extreme aanvallen doen waardoor je echt 50 man per seconde doodt. Nu is de game gratis en je kan dit spel vol in co-op spelen, dus misschien wel waard om even te checken.

wwe2k16

WWE 2k16

Vind je het fijn om naar zwetende mannen te kijken die met elkaar stoeien? Say no more, download dit spel zo meteen gratis.

spelunky

Spelunky

Ik heb het zelf nog nooit gespeeld, maar het komt er op neer dat je ondergrondse tunnels moet verkennen en zo veel mogelijk schatten moet verzamelen. Dit gebeurt niet zo maar, want er staan overal booby traps en vijanden om jou te pakken. Denk aan een soort kinderversie van Indiana Jones. Leuk om even te downloaden dus.

beyondgoodandevil1Beyond Good and Evil HD

De cult klassieker van de vorige generatie! Het spel heeft een kleine HD upgrade gehad waardoor je het nu heel scherp op je Xbox One kan spelen. Dit spel is het echt nog waard. Ik ben er zelf ook nog mee bezig, maar nog niet helemaal uitgespeeld. Je speelt met Jade en samen met haar dikke sidekick moet je puzzels oplossen, vijanden bevechten en door de wereld heen reizen om een buitenaardse partij te stoppen. Dit spel is het zeker waard om even te downloaden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments