Het is inmiddels februari 2023 en er staan weer nieuwe toevoegingen klaar voor onze geliefde Dreamlight Valleys.

In onze community is Disney Dreamlight Valley een grote hit. Bestaat onze community dan uit tieners die verzot zijn op Disney? Nee hoor, we zijn met name met papa’s en mama’s uit de jaren ’70, ’80 en ’90 die opgegroeid zijn met de klassieke Disney figuren waar je in Dreamlight Valley juist bevriend mee kan raken. Een regelrechte vlaag van nostalgie dus! Onze hartjes maken een sprongetje als er een aankondiging is over nieuwe helden die naar onze valleien komen. Maar we worden ook wel blij van nieuwe Disney figuren als Mirabel van Encanto.

Encanto en The Lion King

Vorig jaar hebben we massaal Scar verwelkomd in onze vallei (en natuurlijk Woody en Buzz van Toy Story), maar tegelijkertijd waren sommige mensen er al snel klaar mee. Een beetje herhalende quests en teveel tijd gebaseerde opdrachten. De bad guy van The Lion King voelt zich de baas van onze Dreamlight Valley, maar naast dat we zelf tegenwicht kunnen bieden, komen daar ook Simba en Nala bij. Dit werd bekend gemaakt bij o.a. de Nintendo Direct deze week. We mogen de leeuwen verwachten in april.

Een figuur die al sneller naar onze vallei komt, is Mirabel uit Encanto. Die komt namelijk volgende week al uit (16 februari). Ze komt samen met Olaf naar onze valleien. Het ziet er naar uit dat Olaf gewoon als personage beschikbaar wordt, maar verder geen andere assets uit Frozen. Mirabel komt echter met haar Casita naar onze vallei, dus dat wordt een prachtige toevoeging van onze plaza. We kijken er al naar uit!

Een paar weken geleden kwam er een roadmap uit die volledig langs mij heen is gegaan. Ik was blij te lezen dat er dit jaar een multiplayer optie komt in Dreamlight Valley. Het lijkt mij erg leuk om te zien wat iedereen van z’n vallei heeft gemaakt. Hopelijk kan je elkaar dus bezoeken en eventueel met elkaar traden. In de roadmap staat ook dat we in de zomer eindelijk meer gaan zien van The Forgotten Lands bovenin. Gezien er een pompoenhuis staat, kunnen we Assepoester verwachten?

Disney Dreamlight Valley is een game die je bij vlagen speelt. Het is echt ontzettend leuk dat de wereld elke keer wordt uitgebreid want een nadeel van bijvoorbeeld Animal Crossing is dat je er 100 uur in steekt (of meer) en dan aan de kant legt. Je Dreamlight Valley is iets wat blijft leven en waar je dingen kunt blijven toevoegen. Het zal ongetwijfeld nog jaren duren voordat Disney niks meer kan toevoegen. Tot 2035 ofzo, als Disney alles in de industrie heeft opgekocht en elke held van elke film ooit naar onze vallei kan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments