Het zal eens tijd worden voor die turret fabricerende dikke lelijke bebaarde en harige rotdwerg om minder schade aan te richten in Overwatch. Misschien merk je al wat frustratie bij mij, maar Overwatch spelers weten precies waar ik het over heb. Torbjörn’s turret doet nu veel te veel schade en daar komt verandering in.

Hoe vaak ik wel niet Domingo voorbij heb zien komen met Torbjörn in Play of the Game en dat je dan taferelen zoals hieronder ziet. Gewoon op die turret meppen en kills vergaren. Nou jongens, wat een skill!

View post on imgur.com

Op Reddit wordt er ook gezeurd, maar het mooie is dat game director van Overwatch Jeff Kaplan deze posts ook leest. Hij kondigt daar gelijk aan dat Torbjörn in de console versies minder schade zal doen met zijn turret, tot wel 30% minder! Nu is één zo’n Torbjörn niet erg in een team, maar als je tegenover vier die asociale klotedwergen staat, dan is er geen houden meer aan. Zelfs met Reinhardt is je schild zo aan diggelen en Widowmaker kan er niet tegenop snipen.

In an upcoming patch, we will reduce the damage done by Torbjörn’s turret by 30% on Xbox One and PS4. PC will remain unchanged.

ETA – Mid to late July depending on 1st party certification times

Het is best veel, 30%, maar ook wel terecht, want als zo’n turret Molten Cored is, dan ben je ongelofelijk de sjaak. Al helemaal als je in de bosjes ergens gaat staan en niemand ziet de turret staan (of is dat gewoon slim?). Ik zie in ieder geval deze nerf graag tegemoet volgende maand! Wie volgt, Bastion?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments