Op dinsdag 3 maart komt de grote uitbreiding voor The Division 2 beschikbaar ”Warlords of New York”. Om dit heugelijke nieuws te vieren delen we met jullie een exotisch en high-end goodiepakket!

Warlords of New York, de gloednieuwe verhaal gedreven uitbreiding voor Tom Clancy’s The Division 2, is vanaf 3 maart verkrijgbaar voor de Xbox One. In de nieuwe uitbreiding gaan spelers op de ultieme klopjacht om Aaron Keener te vangen, een voormalige Division Agent die rogue is gegaan. Keener vormt samen met zijn netwerk van Rogue Agents een grote bedreiging voor de snelgroeiende wedergeboorte van de beschaving. Om Keener op te sporen, moeten spelers de onbevreesde open wereld van Lower Manhattan verkennen. Ontdek nieuwe zones, elk met iconische locaties zoals Two Bridges, Chinatown en Wall Street. Om bij Keener te komen, moeten spelers al zijn Rogue Agents uitschakelen. Elke Rogue Agent heeft zijn of haar eigen unieke verhaallijn en vaardigheid, die spelers kunnen ontgrendelen door ze uit te schakelen.

Om de komst van deze nieuwe uitbreiding te vieren verloten we een goodiepakket van The Division 2. Met in het goodiepakket: een t-shirt, muismat en een poster (zie bovenstaande foto). Wat moet je doen?

Hoe kan ik het goodiepakket winnen?

Wil je het goodiepakket winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op één van onze social media kanalen: TwitterInstagram, de Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep.
  2. Laat met een GIF-je zien hoe graag jij deze game winnen wilt.
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht of wordt lid van onze Discord!

Hoe wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot dinsdag 3 maart 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken. 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media of lid wordt op Discord, dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments