Dit was de grootste XBNL Christmas give-away stream

Kerst is inmiddels achter de rug en we blikken terug op de livestream van vorige week. Het was de gezelligste, grootste en meest epische stream die we hebben gedaan. Zie hierboven een korte samenvatting en lees hieronder de reacties.

Op 6 december 2022 vraagt Rik in onze redactie of we ‘iets van een give-away kunnen regelen om de onze community te bedanken’. We gingen bij onze vrienden uit de industrie peilen of er nog wat goodies waren, of wellicht lagen er nog wat games. Een week later hadden we al games toegestuurd gekregen en 2 weken later hadden we zelfs een supergrote Collector’s Edition van Gotham Knights in de post om weg te geven! Onze hoofden tolden. Door de positieve responsen van onze vrienden uit de industrie zijn we toch achter onze oren gaan krabben en zaten we te denken aan een livestream met spelelement. En toen ging het van kwaad tot erger, want het resultaat was de stream die je hierboven ziet. We hebben alle apparatuur uit de kast getrokken en ons verzameld bij Jeff om zijn kantoortje om te toveren tot een heuse studio. Op die manier konden we mensen thuis van een goede stream voorzien.

Onze actieve community leden lieten massaal hun neuzen zien in de chat want het was een drukke bedoeling. Leden The Enflamer, Hertog Vin, DM4S, SlimDavyBE, GnoxNL, MKLDRichard, belangrijk1, Goofyranger en nog veel meer hebben inmiddels een kado in hun post ontvangen of een code in de mail. De grootste klapper, de Gotham Knights Collector’s Edition ging naar Little_Evil. Zie hieronder een paar posts uit onze Discord.

En dan nog een paar reacties op een rij van de stream:

Bedankt allemaal voor de ontzettend leuke avond! Wederom nog een bedankje aan onze vrienden uit de industrie, de sponsoren: Triple P Entertainment, Day One MPM, Interior/Night, CrowsCrowsCrows, Pirate PR en Glowfish Interactive, Microsoft Nederland, Ubisoft en EA Games.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments