Met de aankomende release van de nieuwe DLC, Rise of Iron, hebben Bungie en Activision ook een collectie aangekondigd voor Destiny. Destiny – The Collection is de perfecte start voor nieuwe spelers maar ook voor degene die een gedeelte van het avontuur gemist hebben.

Destiny – The Collection, de naam zegt het al, is het ultieme pakket voor Destiny. In deze collectie vind je niet alleen Rise of Iron maar ook The Taking King van vorig jaar en de twee eerdere expansion packs, The Dark Below en House of Wolves. The Taking King van vorig jaar werd over het algemeen goed beoordeeld en zorgde volgens velen dat Destiny eindelijk werd wat het in het begin al had moeten zijn. Over Rise of Iron kunnen wij nog weinig zeggen maar als Bungie de stijgende lijn doorzet, zal het zeker goed komen!

Naast alle DLC en expansion packs, krijg je ook nog een level 40 character boost erbij. Zo een boost is natuurlijk heerlijk want dan ben je niet meteen een low-level noob. Als kers op de taart krijgt iedereen die Destiny – The Collection pre-ordered de zwarte en zilveren Iron Gjallarhorn Rocket Launcher.

Ghallarhorn_Preorder_Burst

Destiny – The Collection komt 20 september uit en is nu te bestellen via de Xbox One store. Pak je creditcard, voer je gegevens in en koop deze dikke collectie. Daarnaast kost de collectie maar 60 euro en dat is echt een koopje voor alle content die je krijgt. Voor de die-hard Destiny fans zal dit wederom een klap in het gezicht zijn. De vorige bundels waren dat al en deze nieuwe bundel betekent nogmaals dat je als fan van het begin veel te veel hebt betaald. Maar als beginner kan je nu na twee jaar eindelijk in het complete Destiny avontuur stappen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments