Het grootste succes van Xbox van afgelopen jaren, de Xbox Game Pass, blijft maar groeien en groeien. Dit keer komt toptitel Deathloop naar het platform en dus linea recta door naar de Xbox Game Pass!

Het nieuws werd aangekondigd tijdens de Tokyo Game Show wat normaliter bijna alleen maar een Sony event is. Maar Xbox stond er ook en kwam even duidelijk maken dat de exclusiviteit van Deathloop voorbij is en dus rijp om op de Xbox beschikbaar te komen en dan ook gelijk in de Xbox Game Pass. Exact een jaar geleden kwam Deathloop dus naar de Playstation 5 en pc, maar die exclusiviteit duurde een jaar. De game heeft overigens nu ook extra vijanden, wapens en upgrades en wordt er een uitgebreid einde toegevoegd.

Deathloop?

De game Deathloop is een game van ontwikkelaar Arkane (die ken je van Dishonored en Prey). Aan het begin start je op het eiland Blackreef en door een tijdlus ervaar je dag constant opnieuw. Je kan echter de cyclus doorbreken als jij op één dag de acht doelwitten neerhaalt op de juiste volgorde.

De kritieken op deze game zijn positief met een gemiddelde score rond de 8.8. De wereld wordt overtuigend neergezet en de gehele stijl is nogal van absurde aarde. Het is een soort retrostijl die je bijvoorbeeld in We Happy Few terug zag.

Al met al dus fantastisch nieuws uit Tokyo!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments