Dead Island 2 eindelijk aangekondigd inclusief gameplay

Gisteren was de Opening Night Live van GamesCom 2022. Daar lieten ze, na vele jaren van geruchten en onduidelijkheid over ontwikkeling, eindelijk Dead Island 2 zien.

Dead Island 2 laat eindelijk z’n neus zien en doet dat met twee trailers. De eerste trailer is een CGI verhaaltrailer (die je hierboven kunt zien) en de tweede is gameplay en dat we hebben we nog niet voorheen gezien. De game neemt ons mee naar Los Angeles en de sfeer leunt ook op de Hollywood zombie films. Alles ziet er eigenlijk piekfijn uit, maar natuurlijk wel vervallen en overdonderd door zombies. De man uit de story trailer is Jacob, maar er zijn in totaal zes verschillende personages speelbaar met eigen achtergronden.

De game heeft meer gore dan ooit tevoren en zware wapens om de zombies mee om te leggen. We zien al heftig gewelddadige beelden in de gameplay trailer en ook manieren om je omgeving te gebruiken om de vijanden om te leggen. Er zit een soort absurde sfeer in de game die we voorheen nog niet echt kenden in Dead Island, dus dat is volgens mij wel een leuke richting.

We hebben ook al een datum, namelijk 3 februari 2023.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments