We waarderen onze community en we vinden het leuk om de reacties te lezen. Zo nu en dan zijn er wat meningen op onze website en op Facebook te vinden en die zetten we nu op een rij. Wat zijn jullie reacties van vorige week?

Digitale games verkoop van Microsoft

Het meest spraakmakende deze week was wel dat Microsoft een plan peilde waarin de spelers hun digitale games konden verkopen voor 10% van de Store waarde. Wat vonden jullie van dit plan?

facebook1

Zo te zien gaat Domingo op zoek naar een nieuwe gameshare partner. We zien toch over het algemeen dat 10% toch wel te weinig is. Huib is een fan van fysieke discs (net als mijn collega Rob) en geeft aan dat hij veel meer terugkrijgt als hij de fysieke versies weer verkoopt (en dat is ook zo). Ricardo toont dan juist weer het voordeel van digitale games, namelijk het feit dat je kan gamesharen, waardoor de totaalprijs door tweeën wordt gedeeld. Daar heeft hij een punt!

Marco, Edward, Martijn, Rodney en Mark hinten al naar de voorkeur om het percentage veel hoger te maken. Nu denk ik dat 50% nooit zal gebeuren, maar het is duidelijk dat 10% te laag is. Remy maakt gelijk een politieke campagne. We steunen je, Remy! Maurits reageerde op de website.

XBNL1

Terechte kritische vragen. Onze redacteur Jeffrey geeft ook een interessant punt aan, want hoe hoog het percentage ook wordt, het is überhaupt interessant dat er over wordt nagedacht. Het is een teken van Microsoft dat ze niet zo maar je digitale games willen laten vergaan. De vraag is wel of dit plan van digitale verkoop ooit zal gebeuren (ik denk het wel).

Battlefield 4 maps gecanceld

Van de week schreef onze redacteur Sander over het feit dat Battlefield 4 maps werden gecanceld. DICE heeft bekend gemaakt dat de twee maps Golmud Railway en Siege niet naar de normale speelomgeving gaan en dat de hele Community Test Environment dicht gaat. Wat vinden we daarvan?

Facebook2

XBNL2

John voorspelt DLC voor Battlefield 5. EA kennende is dat nog niet eens een gekke voorspelling. Semih maakt het geen bal uit, die speelt alleen maar Operation Locker, wat ironisch is, want hij is gelocked op 1 level. Get it? Locked, Operation Locker. HA!

Tomb Raider met meer DLC

Rise of the Tomb Raider krijgt 29 maart de laatst DLC content. Maar gaan onze leden het weer spelen? Als het aan Stefan ligt, dan stoppen ze de DLC maar ergens waar de zon niet schijnt. Als ze DLC in de game zouden stoppen, dan is de game gelijk langer. Echter is DLC in het leven geroepen om het ontwikkelteam nog wat extra dingen te laten maken buiten de release om, anders kan je de game eeuwig blijven uitstellen. Sam heeft geduld, die wacht gewoon op de definitieve versie met alle DLC erbij.

facebook3

Wat nog meer?

Deze week hadden we weer eens videocontent! Ja ja, Dante en Max gingen naar de arcadehal vorig weekend en de review van The Division is online, waar Rob en Niels hun meningen geven.

Blijf vooral reageren! Volgende week verzamelen we weer wat reacties en geven we daar onze kijk op. We houden van onze community, jullie input is altijd welkom!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Martin Katerberg
Martin Katerberg
6 jaren geleden

Leuk idee dit!