Boing! Yes, het weekend staat weer voor de deur. En wat hebben we dat nodig zeg, na een week waarin Oranje werd uitgeschakeld, de eerste topgames van het najaar bij de meeste gamers al zijn uitgespeeld,de kogels ons om de oren vlogen bij de beta van Star Wars Battlefront en onze Niels de nieuwe vette intro van XboxNederland op First Look onthulde. Oke, back to basics en tijd voor de Weekendklok!

Omdat het vrijdag is

Je kunt er niet omheen, na vijf korte dagen moet je het werk alweer neerleggen. Worstel je door het weekend naar een fijne nieuwe werkweek.

De meest epic intro ever van XBOXNL

Binnenkort volgt de hele Firstlook video, dit is de intro. Gewoon kijken!

Sean Bean

Hij die sterft als acteur, is onsterfelijk in het echt.

image3

Socializen

Je kent het wel, van die mensen die je aanspreken op het feit dat je altijd maar met je telefoon zit en dat mensen vroeger veel socialer waren. Maar vroegah, was dat niet anders!

image5

RIP Luke Skywalker

Zojuist is bij ons het bericht binnen gekomen dat Luke Skywalker bij een gevecht in Battefront om het leven is gekomen, let op! De beelden kunnen zeer hilarisch overkomen.

Camping

Wie wil hier nou niet kamperen?

image4

Haar

Het alledaagse probleem van de headset..

image2

Glitches

Glitches, je kent ze wel. Van die fouten in games die je op fantastische wijze aan het lachen (of huilen) kunnen maken. We wilden jullie deze compilatie in ieder geval niet onthouden.

Dat was De Weekendklok weer voor deze week luitjes. We wensen jullie een fantastisch weekend toe en tot volgende week!

Dikke BMW uitsmijter:

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments