Jawel, de Sint is bijna jarig en dat moet gevierd worden. Ozosnel dropte in een vloeiende vaart nog even een game bij ons door te schoorsteen om met de leukste Xbox-community van Nederland te kunnen delen. Hoe kun je zorgen dat MotoGP™19 in jouw schoentje belandt?

We mogen weer een mooie game verloten en dit keer is dat MotoGP™19. Een toffe racegame waarmee je vanaf je bank lekker kunt scheuren op digitale circuits van over de hele wereld!

Hoe kan ik MotoGP™19 winnen?

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op Twitter, like onze Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep
  2. Laat in de comments bij dit bericht op Twitter of Facebook weten welke brokkenpiloot jij zeker weten wel even een digitaal motorrijlesje gaat geven!
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht of wordt lid van onze Discord!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot vrijdag 6 december 17:00 uur. Op diezelfde dag om 19:00 uur bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt bepaald via een generator; een programmaatje waarmee een naam uit een digitale grabbelton getrokken wordt. 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media of lid wordt op Discord dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

Dus, wil jij deze game in jouw schoen? Zoek ons dan snel even op via Facebook of Twitter en laat je horen!

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments