Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld via teaser

Er gingen al geruchten over deze nieuwe Call of Duty, maar nu is het eindelijk officieel aangekondigd. We zien echter alleen nog maar een teaser. De volle trailer komt a.s. woensdag 26 augustus.

Zoals je al aan de naam kunt zien, gaat het in deze Call of Duty om de Koude Oorlog. Eerlijk gezegd zijn de beelden uit de teaser nog best heftig omdat er vandaag de dag nog steeds dit soort taferelen gaande zijn (al helemaal met de genoemde strategie om een natie neer te halen). We moeten volgende week nog de volle trailer gaan zien met hopelijk ook wat gameplay beelden en duidelijkheid over campaign en multiplayer.

We weten verder nog niks over de releasedatum van deze game. Je zou verwachten dat een Call of Duty rond oktober/november uit zou komen en misschien is dat dit jaar wederom het geval. Uiteraard willen we dan ook een Series X-versie met raytracing en alle toeters en bellen (we hebben verder geen eisen vanuit de redactie 😉 )

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
roko
roko
2 jaren geleden

Hopelijk deze keer wel een single player campaign, ben een beetje moe van alle battle royal en online only shooters van tegenwoordig.