More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  War Hospital

  augustus 31

  NTB

  Wees de straal van hoop in de duisternis van de oorlog. Bestuur een Brits veldhospitaal in WO1 in een overlevingsspel waarin je vecht voor leven, ziel en menselijkheid te midden van de hel van de oorlog.

  Wanneer de kogel het doel raakt, begint er een andere strijd. Een strijd voor het leven. Een strijd voor de ziel.

  Het jaar is 1917. Je bent majoor Henry Wells, een gepensioneerde Britse gevechtsmedic, teruggeroepen en in de nachtmerrie van de Eerste Wereldoorlog gegooid. Onderbezet en onderbevoorraad ben je de laatste bastion van hoop voor talloze soldaten aan het Franse front.

  Behandel verschrikkelijke oorlogsverwondingen als commandant van een veldhospitaal. Bouw een faciliteit om ze te genezen terwijl de artilleriegranaten oorverdovend dichtbij ontploffen. Gebruik echte WO1-apparatuur en zie hoe je gereedschap en methoden evolueren. Jouw keuzes zullen een blijvende impact hebben.

  Bouw een microgemeenschap van redders en overlevenden. Steek hoop aan bij je personeel en soldaten. Breng een beetje normaliteit door periodes van staakt-het-vuren te inspireren. Speel een oorlogsthema-spel dat het leven viert, niet de dood.

  Kenmerken

  • Een oorlogsthema-spel gericht op het redden van levens, niet op het nemen
  • ervan Society survival dat tactiek en moraal uitdaagt
  • Getrouw gerecreëerde setting van het Franse front in WO1
  • Realistisch afgebeelde omstandigheden van een Brits veldhospitaal
  • Ontwikkel en gebruik innovatieve WO1-medische technologie

  Gegevens

  Datum:
  augustus 31
  Kosten:
  NTB
  Evenement Tags:
  , , ,