More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Valheim

  maart 14

  €19,99

  Valheim is een populaire survivalgame ontwikkeld door Iron Gate AB en uitgegeven door Coffee Stain Studios. Het werd uitgebracht in februari 2021 op Steam en heeft sindsdien een grote schare fans gekregen vanwege zijn boeiende gameplay, indrukwekkende wereldbouw en unieke Noorse mythologie-thema.

  In Valheim nemen spelers de rol aan van een gevallen Viking-krijger die naar een mystieke hiernamaals is gestuurd. Om te overleven, moeten ze middelen verzamelen, wapens en gereedschappen maken en schuilplaatsen bouwen om zichzelf te beschermen tegen de gevaarlijke wezens die de wereld bewonen. Naarmate ze vorderen in het spel, moeten ze ook krachtige eindbazen verslaan en nieuwe gebieden van de wereld verkennen.

  Een van de meest unieke aspecten van Valheim is de manier waarop de game omgaat met progressie. In plaats van een lineair pad te volgen, worden spelers aangemoedigd om hun eigen tempo en manier van spelen te bepalen, terwijl ze zichzelf uitdagen om steeds verder te gaan in de wereld en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  Gegevens

  Datum:
  maart 14
  Kosten:
  €19,99
  Evenement Tags:
  , , ,