More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Tin Hearts

  mei 16

  NTB

  Achter elke briljante uitvinding schuilt een ongelooflijk verhaal. Van leden van het team dat je Fable heeft gebracht, komt Tin Hearts – een immersief puzzel-avonturenspel, gewikkeld in een krachtig verhaal over liefde en compromis.

  Leid een troep ondeugende tinnen soldaatjes door een magische wereld vol speelgoed en gebruik allerlei eigenaardige en inventieve toestellen om hen naar hun doel te laten stuiteren, schieten en glijden. Marcheer door 40+ levels van tijdbuigende, soldaatuitschakelende raadsels, smeed nieuwe paden voor je speelgoed om te volgen en los steeds ingewikkeldere puzzels op om het emotionele, tot nadenken stemmende verhaal te ontrafelen van Albert J. Butterworth, een geniale uitvinder uit Victoriaanse tijden.

  BELEEF EEN SPOOR VAN PUZZELS: bedien speelgoedkanonnen om de weg vrij te maken, stuiter naar nieuwe hoogten met trampolinetrommels en manipuleer ballonopblaasmachines om de soldaten te helpen hun bestemming te bereiken!

  ONTRAFEL HET VERHAAL: ontdek een diep, emotioneel verhaal dat generaties en dimensies omspant, meesterlijk verweven in het weefsel van deze wereld vol puzzels. Aanwijzingen zijn overal, zoek ze en je wordt beloond met een oprecht verhaal, prachtig ingesproken en geanimeerd in drie bedrijven.

  ONTDEK EEN MAGISCHE WERELD: voel je als een kind in een speelgoedwinkel terwijl je jezelf onderdompelt in een magisch Victoriaans universum in een alternatieve tijdlijn vol nostalgische warmte en charme.

  GEBRUIK JE VERBEELDING: ontgrendel krachten om objecten in de wereld te manipuleren, van houten blokken tot trommels en speelgoedtreinen. Verbind voorwerpen op interessante manieren terwijl je paden naar de uitgang bouwt die je onverschrokken tinnen soldaatjes kunnen volgen en onthul langzaam de geheimen van hun verleden.

  MANIPULEER DE TIJD: pauzeer, spoel vooruit en spoel de tijd terug om de uitkomst van je acties te veranderen en steeds ingewikkeldere puzzels te voltooien.

  GENIET VAN DE GEDENKWAARDIGE SOUNDTRACK: neem de tijd om door de ontspannende puzzels te werken en geniet van de aangrijpende soundtrack van de bekroonde componist Matthew Chastney, wiens credits ‘JOKER’, ‘Chernobyl’ en ‘Bridgerton’ omvatten.

  IMMERSIEVE VR: ervaar de VR-versie van het spel, exclusief van de grond af ontworpen voor virtual-realityplatforms, waarin spelers zich volledig kunnen onderdompelen in de prachtige wereld van Tin hearts. Manipuleer, raak en voel de mechanismen van het spel rechtstreeks, of kom fysiek dichterbij om de adembenemende omgevingen en het charmante speelgoed te bekijken.

  VAN DE ONTWIKKELAARS VAN FABLE: Tin Hearts wordt tot leven gebracht door voormalige leden van het buitengewoon getalenteerde ontwikkelteam van Lionhead Studios, verantwoordelijk voor de veelgeprezen Fable-reeks.

  Gegevens

  Datum:
  mei 16
  Kosten:
  NTB
  Evenement Tags:
  , , ,