More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition

  maart 7

  €59,99

  The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition is de ultieme manier voor zowel nieuwe als bestaande fans om de geliefde RPG te spelen. Graphics in een hogere resolutie, een dynamisch weersysteem, vernieuwde belichting en omgevingen, verbeterde prestaties en laadtijden, mooiere details van personages, een verhoogde levelcap en nog veel meer staat ruimtevaarders te wachten die stoutmoedig een pad banen door de samenzweerderige Halcyon-kolonie.

  The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition bevat de basisgame The Outer Worlds en beide DLC’s, Murder on Eridanos en Peril on Gorgon, voor € 59,99. Spelers die The Outer Worlds en de bijbehorende DLC’s al hebben voor Xbox One, PlayStation®4 of pc (Steam, GOG, Epic Games Store of Microsoft Store) kunnen upgraden naar The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition voor de nieuwste consolegeneratie of, indien van toepassing, in dezelfde pc store tegen een gereduceerde prijs van € 9,99.

  Over The Outer Worlds:
  Van de originele bedenkers van Fallout komt nu The Outer Worlds, een singleplayer first person sci-fi RPG!

  In The Outer Worlds ontwaak je uit cryoslaap op een kolonistenschip dat verloren ging op weg naar Halcyon, de verste kolonie vanaf Aarde dat op de rand ligt van het universum. Maar dan blijkt dat je verwikkeld bent in een diepgaand complot dat de vernietiging van Halcyon kan betekenen. Terwijl je de verste versten van de ruimte verkent en diverse facties ontmoet, zal jouw personage en jouw beslissingen als speler uiteindelijk bepalen hoe dit verhaal zich ontvouwt.

  • Een RPG met een door de speler aangedreven verhaal: In lijn met de tradities van Obsidian bepaal jij hoe je The Outer Worlds aanpakt. Jouw keuzes beïnvloeden niet alleen het verloop van het verhaal, maar ook de ontwikkeling van jouw personage, zijverhalen en het einde.
  • Jouw slechte eigenschappen zijn niet per se slecht: Nieuw aan The Outer Worlds is het concept van “Flaws”, of gebreken. Een held wordt aangrijpend door de gebreken die hij vertoont. Terwijl je The Outer Worlds speelt, houdt het spel jouw ervaringen bij om erachter te komen waar je niet zo goed in bent. Word je steeds aangevallen door Raptidons? Door de Raptiphobia flaw te nemen krijg je een debuff als je bloedlustige wezens tegenkomt, maar krijg je tegelijkertijd ook een extra character perk. Deze optionele aanpak helpt je om jouw ideale personage te creëren terwijl je Halcyon verkent.
  • Begeleid je metgezellen: Tijdens je reis door de verste kolonie kom je een heleboel personages tegen die zich bij jou willen aansluiten. Bewapend met unieke vaardigheden hebben deze metgezellen ieder hun eigen missies, motivaties en idealen. Het is aan jou om ze te helpen hun doel te bereiken, of ze voor je eigen doelen te benutten.
  • Verken de corporate kolonie: Halcyon is een kolonie aan de rand van het universum en wordt bezit en bestuurd door een zakelijk raad van bestuur. Ze beheersen alles… behalve de buitenaardse monsters die zijn achtergelaten toen het terreinvormen van twee planeten van de kolonie niet helemaal volgens plan verliep. Vind je ruimteschip, bouw je crew en verken de nederzettingen, ruimtestations en andere interessante locaties in Halcyon!

   

  Gegevens

  Datum:
  maart 7
  Kosten:
  €59,99
  Evenement Tags:
  , ,