More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  The Expanse: A Telltale Series

  juli 27

  NTB

  Ervaar het spannende universum van The Expanse als nooit tevoren in Telltale’s nieuwste avontuur, The Expanse: A Telltale Series. Volg Cara Gee, die haar rol als Camina Drummer opnieuw opneemt, en verken de gevaarlijke en onbekende randen van de Belt aan boord van de Artemis. Van het doorzoeken van gezonken schepen in een zero-g omgeving, tot het overleven van een muiterij, tot het bestrijden van angstaanjagende piraten, jij maakt de moeilijke keuzes en onthult Camina Drummer’s vastberadenheid in dit nieuwste Telltale-avontuur.

  EEN TELLTALE-VERHAAL ZOALS GEEN ANDER

  Verdiep je in de rol van Camina Drummer, de Executive Officer aan boord van de Artemis, een schip dat op zoek is naar een grote buit in de buitenste regionen van de Belt. Je moet een bemanning met gespannen relaties en krachtige persoonlijkheden in toom houden en moeilijke beslissingen nemen die ieders lot zullen bepalen.

  VERKEN DE BELT IN ZERO-G

  Doorzoek scheepswrakken, gebruik magneetlaarzen om op muren en plafonds te lopen en gebruik Zero-G thrusters om door de leegte te zweven. Terwijl je door delen van schepen en de open ruimte vliegt, interacteer je met objecten in de wereld en praat je met bemanningsleden in de grootste en meest meeslepende verkenning van elk Telltale-spel tot nu toe.

  MOEILIJKE KEUZES, ERNSTIGE GEVOLGEN

  Houd rekening met de onverbiddelijke wreedheid van de ruimte, de politiek van een corrupt zonnestelsel, de animositeit van je bemanning en Drummer’s eigen tegenstrijdige verantwoordelijkheden jegens de mensen om wie ze geeft en The Belt die ze heeft gezworen te beschermen. Er is geen goed of fout pad – alleen jouw keuzes en de gevolgen die ze ontketenen.