More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Stray Blade

  april 20

  Prijs NTB

  Bewijs jezelf in dit actie-avonturenspel en krijg heftige gevechtstechnieken onder de knie terwijl je oude ruïnes van een mysterieuze beschaving verkent. In legenden wordt gesproken over Acrea, de Verloren Vallei. Op deze woeste en overgroeide plek heersen onmiskenbare krachten. Je hebt dit vergeten land gevonden, maar bent gestorven. De tijd verstrijkt en je wordt op miraculeuze wijze weer tot leven gebracht. De prijs die je moet betalen is dat je aan dit land gebonden bent.

  Herwin je vrijheid en ga op een missie om de balans te herstellen op deze geteisterde en door oorlog verscheurde plaats, met de hulp van je trouwe metgezel Boji. Verken torenhoge troonzalen van gigantische god-koningen en lang verloren steden. Ontdek de geheimen en neem het op tegen nog dodelijkere vijanden. Verken een wereld die constant verandert door je ontdekkingen en de oorlog! Ervaar een onvergetelijk avontuur.

  HET ONVERTELDE VERHAAL:
  ga op een onvergetelijke reis en ontdek het verhaal van Acrea en de oude nalatenschap. Achterhaal de complete geschiedenis die de vredige vallei veranderde in een plaats van dood en verderf. Gebruik die kennis om de relieken van het verleden te vernietigen en vrede terug te brengen in het door oorlog verscheurde dal.

  VOLLEDIGE CONTROLE OVER GEVECHTEN:
  door het hypergevoelige gevechtssysteem kun je snel reageren en heel nauwkeurig aanvallen, om perfect controle te houden over de flow van het gevecht. Het combineert strategisch anticiperen op vijandelijke aanvallen met razendsnelle beslissingen in het heetst van de strijd. Een nieuwe standaard in wapengevechten op korte afstand.

  VERANDERENDE WERELD:
  verandering maakt deel uit van je reis waarin elke overwinning zijn sporen nalaat in de wereld. De tijd blijft verstrijken, zelfs als je doodgaat. Ga terug naar de locaties waar je ooit hebt gewonnen en kijk wat dat met de wereld heeft gedaan. Maar pas op! Je acties zullen tot nog grotere uitdagingen leiden.

  VERKEN DE VERLOREN VALLEI:
  Acrea’s kleurrijke wereld bevat zowel overgroeide stadsruïnes als bevroren grotten en meanderende kloven. Samen met je metgezel verken je de verste uithoeken van een steeds veranderende wereld die uit zijn voegen barst van het avontuur. Elke ontdekking levert schatten op. Vind zeldzame materialen, recepten, wapens, stukken geschiedenis en prachtige plekken.

  EPISCHE BAASGEVECHTEN:
  maak kennis met de god-koningen die het land in het verleden hebben verwoest. Breng hun nalatenschap ten val en bevrijd het land van de schaduwen van weleer. Verwerf hun krachten en gebruik ze om de mysteriën van Acrea te achterhalen. Nieuwe domeinen liggen te wachten om ontgrendeld te worden.

  VOORTGANG:
  zowel de avonturier als Boji hebben individuele talentbomen. De avonturier is een krijger die ervaring opdoet in de strijd, terwijl Boji een handwerker is die zijn ervaring vergroot door stukken oude geschiedenis te vinden.

   

  Gegevens

  Datum:
  april 20
  Kosten:
  Prijs NTB
  Evenement Tags:
  , ,