More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Stranded: Alien Dawn

  april 25

  €34,99

  Als je Stranded: Alien Dawn voor 9 mei koopt, krijg je de bonuscontent voor snelle beslissers:

  Houten planken, een nieuw materiaal waarmee je vloeren, muren, daken en kamers kunt bouwen.

  Een andere versie van de noodlandingscapsule aan het begin van het scenario.

  Trotseer een nieuwe wereld in Stranded: Alien Dawn, een survivalsim waarin je het lot in handen hebt van een gestrande bemanning. Beleef je eigen verhaal vol meeslepende en strategische gameplay. Neem beslissingen van levensbelang om de overlevenden te redden van de hongerdood, ziektes, noodweer en meer. Bouw eenvoudige kampen, versterkte bases en alles ertussenin om de groep te beschermen tegen de aanvallen van de aliens van deze gigantische, dodelijke wereld.

  Beleef een episch en onvoorspelbaar avontuur.
  ·         Ontdek een uitgestrekte, levende 3D-wereld met bijzondere flora en fauna
  ·         Beheer de behoeften, de gezondheid en het geluk van de overlevenden
  ·         Bouw en ontwikkel je eigen unieke basis en zet een slimme verdediging op om te voorkomen dat de overlevenden worden aangevallen
  ·         Plant, verbouw en oogst gewassen en jaag op wild. Verzamel nuttige grondstoffen en berg materiaal uit neergestort ruimteafval.
  ·         Verricht onderzoek naar nieuwe technologieën om je horizon te verbreden.
  ·         Zorg voor warmte, licht, entertainment en meer om de overlevenden fit te houden, zodat ze klaar zijn voor de volgende uitdaging.
  ·         Reageer op het wisselende weer en gebeurtenissen in de omgeving
  ·         Leer de besturing kennen via de geïntegreerde tutorial

  EEN BIKKELHARDE WERELD
  Stranded: Alien Dawn vraagt het uiterste van jou en de overlevenden. Er zijn weinig grondstoffen, het weer is onvoorspelbaar en de plaatselijke bewoners geven je geen warm welkom op deze bikkelharde wereld. De volgende uitdaging laat nooit lang op zich wachten. Met geavanceerde grondstoffen en een verbeterde verdediging stamp je een steeds sterkere basis uit de grond.

  GESTRANDE OVERLEVENDEN
  Zorg ervoor dat de groep fysiek en mentaal opgewassen is tegen de ontberingen door ze wapens, geneesmiddelen en entertainment te bieden. Elke overlevende heeft een unieke geschiedenis, verschillende sterke punten en positieve en negatieve eigenschappen. Overleven kan alleen als je hun vaardigheden verbetert en hun potentieel volledig benut.

  EEN ONVOORSPELBARE REIS
  In Stranded: Alien Dawn is elk nieuw spel uniek. Ga op een reis vol willekeurige gebeurtenissen, gevaarlijke wezens en noodweer. Je moet kunnen omgaan met tegenslag. Ontwikkel je eigen, vernieuwende probleemoplossingen en beheer meerdere crises tegelijk. Maar alles wat je doet, heeft gevolgen. Tijdens je voorbereiding moet je lastige beslissingen maken die het verhaal van je overlevenden beïnvloeden. Zoek de balans tussen resultaat op de korte en lange termijn.

  MODULAIRE BASIS
  Ontwerp en bouw je basis op een andere wereld en verander hem van een schuilplaats in een hightechbuitenpost. Leg een verdedigingslinie aan, plaats meubilair, introduceer automatische apparatuur zoals geschutstorens, en ontdek nieuwe technologieën om je eigen functionele ruimtebasis te maken.

  Gegevens

  Datum:
  april 25
  Kosten:
  €34,99
  Evenement Tags:
  , , ,