More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  STAR WARS Jedi: Survivor™

  april 28

  €74,98

  Het verhaal van Cal Kestis gaat verder in STAR WARS Jedi: Survivor™, een third-person action-adventure van Respawn Entertainment en Lucasfilm Games dat het volledige universum omspant. Dit verhaalgedreven single-playeravontuur gaat vijf jaar na de gebeurtenissen in STAR WARS Jedi: Fallen Order™ verder en volgt de steeds wanhopiger wordende strijd van Cal om het heelal te beschermen tegen de komst van de duisternis.

  • Zet de reis van Cal voort – Cal is geen Padawan meer. Hij is helemaal tot zijn recht gekomen en uitgegroeid tot een machtige Jedi Knight. De Dark Times naderen en met nieuwe en bekende vijanden om zich heen moet Cal beslissen hoe ver hij wil gaan om zijn dierbaren te redden.

  • Ga verder dan je training. – Het filmische vechtsysteem van Jedi: Fallen Order keert terug met extra Force-vaardigheden en nieuwe lightsaber-vechtsstijlen. Combineer al deze vaardigheden en wapens om je eigen stijl te vinden en zowel nieuwe als oude vijanden te verslaan.

  • Verken een ongetemd universum – Ontdek nieuwe planeten en breng opnieuw een bezoek aan bekende grenzen in het Star Wars-universum, elk met unieke biomen, uitdagingen en vijanden. Maak je nieuwe technieken, uitrustingen en vaardigheden eigen die de manieren waarop je verkent, vecht en zwerft zullen verbeteren.

   

  Gegevens

  Datum:
  april 28
  Kosten:
  €74,98
  Evenement Tags:
  , ,