More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Road 96: Mile 0

  april 4

  NTB

  Road 96: Mile 0 is een verhalend avonturenspel met een muzikaal element, gecreëerd door DigixArt, de Franse studio achter het succesvolle Road 96 en 11-11 Memories Retold, en winnaar van 5 Pégases Awards. In deze door Ravenscourt gepubliceerde game kunnen spelers afwisselend spelen als Zoe en Kaito: twee tieners met verschillende achtergronden en overtuigingen. Ze verkennen en wonen in White Sands, een luxe appartementencomplex waar de elite van Petria resideert en waar de ouders van Kaito werken.
  Zoe is een van de personages in Road 96. Ze komt uit de rijke kant van de stad en haar vader werkt voor de overheid. Kaito, een personage uit Lost in Harmony, leeft in het minder bevoorrechte gebied. Ze zijn goede vrienden, maar dat kan snel veranderen.
  Hun reis in Road 96: Mile 0 stelt hun vriendschap en alles waarin ze geloven op de proef. Ze zeggen dat geld niet gelukkig maakt en je er ook geen vriendschappen voor koopt. Deze tieners zijn dromers en zullen leren waar ze thuishoren. Kunnen ze vrienden blijven?

  DE WERELD VAN ROAD 96
  Begrijp de eerdere gebeurtenissen in Road 96 en waarom Zoe haar thuis is ontvlucht. Speel als Zoe en Kaito en geef hun lot vorm. Verder kom je een groot aantal kleurrijke personages uit Road 96 tegen. Ervaar ook eens een andere kant van het verstoorde land Petria.

  ALLES DRAAIT OM VRIENDSCHAP
  Dit is een verhaal over conflict en meningsverschillen tussen twee vrienden. Zoe en Kaito komen uit twee verschillende werelden, maar zijn verenigd door een sterke vriendschap. Ze zullen voor veel uitdagingen komen te staan. Kunnen ze die overwinnen?

  MUZIKALE TRIPS
  De muzikale segmenten van de game zijn echt een emotionele ervaring die je in de innerlijke wereld van Zoe en Kaito plaatsen. Je moet keuzes maken, je verplaatsen en van alles ontwijken om je weg te vinden in deze prachtige psychedelische trips.

   

  Gegevens

  Datum:
  april 4
  Kosten:
  NTB
  Evenement Tags:
  , , ,