More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Ride 5

  augustus 24

  €79,99

  Geef gas en bereid je voor om het circuit op te gaan met RIDE 5. Een game-ervaring boordevol adrenaline die zo authentiek is dat je echt het gevoel krijgt dat je rond racet op halsbrekende snelheden.

  Vind je favoriete motoren en ontdek nieuwe exemplaren in de ultieme motorgame! Race over meer dan 35 circuits en verzamel meer dan 200 motoren van wereldberoemde fabrikanten. Elk element is ontworpen om je het gevoel te geven op een echte motor te rijden.

  HET IS EEN LANGE WEG
  Om races te winnen, draait het niet alleen om snelheid: het speltype Endurance beloont volharding en strategie. Tijd is geen probleem meer, rij naar hartenlust met de mogelijkheid om je spel op te slaan, het terzijde te leggen en later weer op te pikken. Zorg wel dat je je brandstof en pitstops in de gaten houdt, want deze hulplijnen kunnen al snel je ergste nachtmerrie worden!

  VAN NUL TOT HELD
  Begin in je garage, bestorm het klassement en word de beste wereldracer in het nieuwe speltype Career. Race tegen steeds sterker wordende Rivals, je grote obstakels op weg naar de finishlijn. Leer verschillende motoren te besturen om elke situatie het hoofd te bieden. Maar het zal niet eenvoudig worden… De weg naar de overwinning is bezaaid met uitdagingen en jij bepaalt welke weg je neemt – hoe zwaarder de uitdaging, hoe groter de beloning!

  WIN ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN
  Hoe goed je ook bent, er is altijd één factor die je niet onder controle hebt: het weer. Heldere blauwe luchten kunnen in grote stortbuien veranderen, om vervolgens weer plaats te maken voor een stralende zon. Rollende wolken achtervolgen je terwijl je door de bochten scheurt en zorgen voor voortdurend veranderende vergezichten en landschappen. Je moet reageren op onverwachte situaties en je vaardigheden gebruiken om zowel bij droog als bij nat weer te racen. De verbeterde graphics zorgen voor een nóg meer levensechte ervaring!

  TEST. LEER. RIJ.
  Weet je niet zeker welke lijn je moet rijden of wanneer je moet remmen? Gebruik de nieuwe rijhulpjes en krijg op maat gemaakte ondersteuning wanneer je die het hardst nodig hebt. Leer de kneepjes van het vak en verbeter je motorrijkunsten om de beste coureur te worden die je kunt zijn.

  NEEM DE CONTROLE
  Of iemand een echte motorliefhebber is, zie je niet alleen aan diens motor, maar ook aan diens garage – verzamel je favoriete modellen en pas ze naar eigen smaak aan. Deel je ontwerpen met andere spelers en laat je stijl zien! Maar staar je niet blind op het uiterlijk van je motor. Met Race Creator kun je een eindeloos aantal scenario’s bouwen, van enkele races tot complete kampioenschappen, je motoren en circuits kiezen, en als racedirecteur fungeren om je eigen regels te bepalen.

  VOEL DE COMPETITIE
  Splitscreen is terug! Nu kun je een vriend uitdagen en live winnen! En als je de wereld wilt laten zien wat je in je mars hebt, zijn de Endurance-races, die dankzij de Crossplay-functie nu nóg spannender zijn, de ultieme uitdaging.

  Gegevens

  Datum:
  augustus 24
  Kosten:
  €79,99
  Evenement Tags:
  , , ,