More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Monster Hunter Rise: Sunbreak

  april 28

  €49,99

  De wereld van Monster Hunter Rise wordt groter en groter dankzij deze enorme uitbreiding met nieuwe monsters, nieuwe locaties en meer!

  Een nieuw avontuur in een ver land
  Sinds de gebeurtenissen van Monster Hunter Rise sta je bekend als de “Fierce Flame of Kamura”. Je moet uitvaren om de oorzaak van een verschrikkelijke dreiging te ontdekken waarmee een koninkrijk aan de overkant van de zee wordt geconfronteerd!

  Nieuwe vijanden arriveren, oude vijanden keren terug
  Als je aankomt in de buitenpost Elgado ontdek je al snel dat de abnormale gebeurtenissen die dit koninkrijk bedreigen, veroorzaakt worden door Malzeno, Lunagaron en Garangolm. Deze angstaanjagende monsters staan plaatselijk bekend als de Three Lords. Naast deze nieuwe vijanden moet je het ook tegen oude vijanden opnemen, aangezien seriemonsters die niet in Monster Hunter Rise voorkomen, terugkeren!

  Diepere gameplay
  Je oude trouwe Wirebug keert terug en is nuttiger dan ooit, met de toevoeging van nieuwe vaardigheden voor alle 14 typen wapens die een nieuw niveau van flexibiliteit en diepte toevoegen aan de jacht.

  Een kleurrijke cast van personages
  Je nieuwe uitvalsbasis beschikt over allerlei verschillende lokale bewoners, elk met hun eigen charmante persoonlijkheid. Soms hebben ze de hulp van je jager nodig, en soms zijn zij degenen die jou helpen!

  Let op: je moet Monster Hunter Rise hebben om deze uitbreiding te kunnen spelen. Sunbreak-content is toegankelijk na het voltooien van de 7-sterren Hub Quest “Serpent Goddess of Thunder”. Als je deze content koopt terwijl je de game geopend hebt, moet je de game opnieuw opstarten om toegang tot de content te krijgen.