More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Meet Your Maker

  april 4

  €29,99

  Meet Your Maker is een postapocalyptisch first-person bouw- en plunderspel waarin elk level wordt ontworpen door spelers.
  Schakel tussen rollen en leer alles over duivelse doolhofachtige Outposts boordevol valstrikken en bewakers, en bereid je daarna voor op methodische dynamische gevechten om de creaties van andere spelers te plunderen.

  DE WERELD STERFT…
  Jij bent de Custodian van de Chimera, een levend experiment dat is gecreëerd als een laatste toevlucht om het leven op aarde te redden.
  Stort je in een tactische strijd om de meest gewilde grondstoffen van de planeet en de sleutel tot de evolutie van je Chimera: puur Genetisch Materiaal.
  Bouw en versterk doolhofactige Outposts om je Genmat te winnen en te bewaken.
  Infiltreer Outposts van andere spelers en wees ze te slim af om meer te verzamelen.
  Pas je aan, upgrade en evolueer in deze strijd op leven en dood.

  CREËER OM TE VERNIETIGEN
  Bouw een doolhof van duivelse dodelijke valstrikken die zijn gemaakt om spelers naar binnen te lokken, te slim af te zijn en te doden.
  Combineer een enorm assortiment configureerbare blokken, valstrikken en bewakers. Configureer aangepaste patrouillepaden voor je bewakers met het innovatieve AI-opnamesysteem.
  Deel je Outposts en zie hoe het andere spelers erin vergaat.
  Oogst beloningen van spelers die doodgaan, leer hoe je de creatie sterker kunt maken van spelers die blijven leven, en raak nooit vorderingen of grondstoffen kwijt als je wordt aangevallen.

  WEES SLIM EN OVERLEEF
  Stel je lef, scherpte en reflexen op de proef door Outposts van andere spelers te plunderen. Ga naar binnen, pak het Genmat en probeer levend naar buiten komen.
  Bouw een voorsprong op door de juiste uitrusting (contactgevecht, afstand, defensief), perks en consumables te kiezen die zijn afgestemd op je uitdaging of speelstijl.
  Leer alles over elke Outpost die in de weg staat.

  WERK SAMEN EN HOUD CONTACT
  Combineer je creativiteit en bouw samen met een vriend of bundel je krachten om Outposts als een team van twee te plunderen.
  Kijk hoe plunderaars je Outposts uitdagen via het replay-systeem.
  Verbeter de reputatie van je Outpost met community-feedback.
  Vind je vrienden en favoriete bouwers, en speel in hun Outposts wanneer je maar wilt.

  Gegevens

  Datum:
  april 4
  Kosten:
  €29,99
  Evenement Tags:
  , , ,