More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Lords of The Fallen

  oktober 13

  €69,99

  Lords of the Fallen introduceert een gloednieuw, episch RPG-avontuur in een uitgestrekte, verbonden wereld die meer dan vijf keer zo groot is als die van het origineel.

  Na een periode van wrede onderdrukking werd de demonengod Adyr eindelijk verslagen. Maar goden herrijzen altijd. Nu, een eeuwigheid later, is de herrijzenis van Adyr nabij. Als een van de legendarische Dark Crusaders ga je op reis door de rijken der levenden en doden in deze uitgebreide RPG-ervaring. Met kolossale baasgevechten, snelle uitdagende strijd, spannende ontmoetingen en een diepgravend verhaal. Wordt jouw verhaal er een van het licht… of van het duister?

  Durf te hopen.

  Verken uitgestrekte, verbonden werelden
  Reis door twee parallelle werelden tijdens je epische missie om Adyr te verslaan. Het rijk der levenden bevat brute uitdagingen, maar het huiveringwekkende rijk der doden herbergt ongekende gruwelen.

  Geef je eigen legende vorm
  Pas het uiterlijk van je personage volledig aan met een uitgebreide keus aan visuele opties. Kies vervolgens een van de negen personageklassen. Ontwikkel je personage volgens je eigen speelstijl door statistieken, wapens, pantsers en spreuken te upgraden, welk pad je aanvankelijk ook kiest.

  Krijg snelle, uitdagende gevechten onder de knie
  Alleen als je het uitgebreide, tactische vechtsysteem leert te doorgronden, maak je kans te overleven. Kies uit honderden unieke, brute wapens of verkies magie boven metaal, met verwoestende, esoterische aanvallen.

  Vecht met of tegen anderen in de online multiplayer
  Speel het gehele verhaal in je eentje of nodig iemand uit om je avontuur samen te beleven in de ononderbroken online coöp. Maar pas op: helden uit andere rijken kunnen en zullen binnenvallen.

  Gebruik een verderfelijk apparaat
  Je lantaarn bevat de verdorven macht om je tussen twee werelden te begeven. Gebruik deze zwarte kunst om vergeten plekken te bereiken, legendarische schatten te ontdekken en zelfs de ziel van je vijand te manipuleren.

  Sta op uit de dood
  Sneuvel in de wereld van de levenden en herrijs… in de wereld van de doden. Je hebt nu één laatste kans om terug te keren naar je levende staat, terwijl allerlei duivelse wezens je aanvallen.

  Belangrijkste kenmerken:
  – Begeef je in twee uitgebreide, parallelle werelden: van de levenden… en van de dood
  – Leer een snel, soepel en uitdagend vechtsysteem
  – Gebruik verwoestende magische aanvallen en personageversterkingen
  – Nodig iemand uit om je avontuur samen te beleven in de ononderbroken online multiplayer
  – Ontmoet allerlei personages die klaarstaan om hun dubieuze hulp te geven…
  – Pas je eigen unieke personage volledig aan
  – Kies uit 9 beginklassen voor personages, zoals Knight, Rogue en Fire Apprentice

  Gegevens

  Datum:
  oktober 13
  Kosten:
  €69,99
  Evenement Tags:
  , , ,