More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Lies of P

  september 19

  €59,99

  Lies of P is een spannende soulslike die het verhaal van Pinokkio op zijn kop zet en plaatst tegen de donker elegante achtergrond van het Belle Epoque-tijdperk.

  Je bent een pop gemaakt door Geppetto die gevangen zit in een web van leugens met onvoorstelbare monsters en onbetrouwbare figuren die tussen jou en de gebeurtenissen staan die de wereld van Lies of P zijn overkomen.

  Je wordt gewekt door een mysterieuze stem die je door de geteisterde stad Krat leidt – een ooit levendige plaats die vergiftigd is door waanzin en bloeddorst. In onze soulslike moet je jezelf en je wapens aanpassen om ongekende gruwelen het hoofd te bieden, de ondoorgrondelijke geheimen van de elites van de stad te ontrafelen en te kiezen of je confrontaties met de waarheid aangaat of leugens weeft om ze te overwinnen op de reis om jezelf te vinden.

  ・ EEN DONKER ELEGANTE EN WREDE WERELD
  Ontdek de geheimen van de stad Krat – een plaats doordrenkt met de stijl van het Belle Epoque-tijdperk dat ooit bloeide dankzij zijn poppenindustrie en nu zijn straten bedekt ziet met bloed.

  ・ STRIJD MET VERDRAAIDE INSTRUMENTEN
  Ontwikkel een unieke gevechtsstijl om vicieuze vijanden en terrein te bestrijden door dynamische wapencombinaties samen te weven, gebruikmakend van de Legion Arms en het activeren van nieuwe vaardigheden.

  ・ WAT IS ER IN EEN LIE?
  Er zullen momenten zijn waarop je wordt geconfronteerd met keuzes waarbij je anderen in verdriet of wanhoop troost kunt bieden door te liegen … of je kunt ervoor kiezen om de waarheid te vertellen.

  Sla je eigen weg in.

  ・ EEN KLASSIEKER HERUITGEVONDEN
  Ervaar het geliefde sprookje van Pinokkio opnieuw geïnterpreteerd als een donker, grimmig verhaal dat spelers in staat stelt om de geheimen en symbolen te ontdekken die verborgen liggen in de wereld van Lies of P.

  Gegevens

  Datum:
  september 19
  Kosten:
  €59,99
  Evenement Tags:
  , , ,