More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  LEGO® 2K Drive

  mei 19

  €69,99

  LEGO 2K Drive wordt de eerste release in een samenwerking tussen 2K en de LEGO Group om AAA LEGO-games te ontwikkelen.

  LEGO 2K Drive combineert de beste elementen van open-wereld rijden en snel competitief racen, en introduceert een gevarieerd voertuigaanpassingssysteem. Daarnaast brengt een samenwerking met supercar- en hypercarbedrijf McLaren Automotive de McLaren Solus GT en McLaren F1 LM – net uitgebracht in een LEGO Speed Champions double-pack set om te vieren dat McLaren 60 jaar geleden werd opgericht door coureur en ingenieur Bruce McLaren – naar Bricklandia. De cover auto’s vatten perfect de spannende, high-octane ervaring samen die fans kunnen verwachten in LEGO 2K Drive.

  De belangrijkste kenmerken van LEGO 2K Drive zijn:
  • Een verhaal in een uitgestrekte open wereld: Spelers reizen door meerdere unieke biome regio’s in Bricklandia, waarin ze het opnemen tegen een reeks charismatische rivalen in de hoop op een dag de begeerde felbegeerde Sky Cup Trofee te winnen. InLEGO 2K Drive kiezen spelers hoe ze willen spelen, met een brede open wereld om te verkennen vol met races, minigames, uitdagingen, verzamelobjecten, dingen om te vernietigen, en bekende voertuigen uit LEGO-thema’s als City, Creator, Speed Champions en meer.
  • High-Octane LEGO Racing: Racen in LEGO 2K Drive is een razendsnelle ervaring. spelers strijden over een breed scala aan circuits terwijl ze gebruik maken van unieke power-ups die de positie van een speler in de race kunnen veranderen met een druk op de knop.
  • Unieke customizationLEGO 2K Driveintroduceert een divers customization-systeem waarmee spelers hun eigen voertuigen kunnen bouwen in hun eigen stijl met meer dan 1000 unieke LEGO-stukjes beschikbaar in de loop van hun avontuur, inclusief een schat aan kleur ontwerpen, stickers, stickers, flairs en meer.
  • Speel alleen of samenLEGO 2K Drivebiedt robuuste co-op en spannende competitieve multiplayer om samen met anderen van te genieten. Speel met familie en vrienden via een lokaal, 2-persoons split-screen of match online met andere onverschrokken racers van hetzelfde niveau
  Er zullen drie edities van LEGO 2K Drive beschikbaar zijn:
  • De Standard Edition is verkrijgbaar voor €59,99 op Xbox One en €69,99 op Xbox Series X|S in zowel fysiek en digitaal.
  • De Awesome Edition is verkrijgbaar voor €99,99 en bevat een nieuw voertuig, voertuigflair, en een LEGO-minifiguur in de game. Spelers ontvangen ook de Year 1 Drive Pass, waarmee een gloednieuwe biome, naast vier afzonderlijke seizoenen Drive Pass-content na de lancering, met elk nieuwe voertuigen en thema’s.
  • De Awesome Rivals Edition is verkrijgbaar voor € 119,99 en bevat meerdere nieuwe voertuigen, een voertuig flair en in-game LEGO-minifiguren. Spelers ontvangen ook de Year 1 Drive Pass, waarmee een geheel nieuwe biome wordt geïntroduceerd, naast vier afzonderlijke seizoenen van Drive Pass, elk met nieuwe voertuigen en thema’s.

  Gegevens

  Datum:
  mei 19
  Kosten:
  €69,99
  Evenement Tags:
  , , ,