More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  LEAP

  maart 1

  €24,99

  LEAP is een snelle, multiplayer first-person shooter met grote epische gevechten, waarbij de spelers tot de tanden bewapend zijn. Ga de strijd aan als een elite LEAP-soldaat. Vecht voor de United Earth Defense Coalition (UEDC) of de rebelse Exo-Terrans – jij zal al je wapens in de strijd gooien voor wie het meeste betaalt.

  Werk samen met teamleden, gebruik krachtige wapens, benut je unieke vaardigheden en doorkruis snel het terrein met grijphaken, jetpacks en waanzinnige voertuigen om de overwinning binnen te halen.

  Spring op je hoverboard en maak een backflip in de strijd, of klim op een mechanische eland en leid de aanval. Wat je speelstijl ook is: elke LEAP-huurling krijgt een persoonlijk voertuig (PV), waarmee je snel de afstand kan overbruggen tot aan je vijand.

  Elk exo-pak is uitgerust met vaardigheden die een grote invloed hebben op het gevecht – roep een Orbital Laser op om een groep vijanden uit te roeien of gooi een Support Shield neer om tijdelijk dekking te zoeken voor het vuur van de vijand.

  Elk obstakel is een kans om te zweven, te sprinten of aan te vallen, en een elite-huurling gebruikt zijn unieke bewegingen om snel door het slagveld te navigeren. Bereik ongekende hoogten met je grijphaak of sprint weg om het vijandelijke vuur te ontwijken.

  En met beloningen smaakt een overwinning alleen maar zoeter. Personaliseer je huurling met helm-emoji’s en verschillende skinopties voor exo-pakken, voertuigen en wapens. Ga je frenemies op een pittige en stijlvolle manier te lijf.

  Gegevens

  Datum:
  maart 1
  Kosten:
  €24,99
  Evenement Tags:
  , ,