More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai

  september 28

  €59,99

  De legendarische manga en anime DRAGON QUEST The Adventure of Dai verschijnt als een meeslepende actie-RPG!

  Beleef de gebeurtenissen in de anime opnieuw in INFINITY STRASH en speel als Dai en de Disciples of Avan tijdens hun gevecht tegen de Dark Army!

  Bond Memories: met deze items komen iconische scènes uit de originele manga weer tot leven. Verdien en gebruik ze om je vaardigheden op basis van je speelstijl te verbeteren.

  Temple of Recollection: speel meer dan 100 combinaties van ruimtes in de eindeloze dungeon waar monsters en vallen iedere keer dat je begint anders zijn. Hack-en-slash je een weg door hordes vijanden om de laatste verdieping te bereiken.

  [STORY]
  Het is al vele jaren geleden sinds de held de vrede heeft laten terugkeren in het land…

  Een zwaardvechter en zijn kameraden proberen in een wereld gekweld door de machten van het kwaad de Dark Lord Hadlar te verslaan.

  Een jongen genaamd Dai woont op een afgelegen eiland in de zuidelijke zeeën waar hij leeft tussen monsters. Ooit wil hij zelf een held zijn. Alles verandert wanneer de Dark Lord wordt herboren.

  De wereld staat voor een nieuwe crisis, Dai belooft iets aan zijn mentor, ontmoet nieuwe vrienden en begint langzaam zijn eigen onontkoombare lot te ontdekken… Dit is het begin van Dai’s avontuur en zijn missie om een echte held te worden!

  Gegevens

  Datum:
  september 28
  Kosten:
  €59,99
  Evenement Tags:
  , , ,