More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Immortals of Aveum™

  juli 20

  €79,99

  Immortals of Aveum is een single-player first-person magische shooter dat het verhaal vertelt van Jak, die zich aansluit bij een elite-orde van battlemages om een wereld aan de rand van de afgrond te redden.
  Met legioenen soldaten aan beide zijden van de Everwar moet hij de mysteries van het bewogen verleden van Aveum blootleggen, wil hij nog enige kans maken om de wereld een toekomst te geven.
  Leer drie krachten van magie te beheersen en ontketen spreuken met dodelijke vaardigheid in een spel dat FPS-conventies trotseert.

  Word een Battlemage
  Sluit je aan bij de orde van Immortals, de onverschrokken beschermers van Lucium, en kruip in de huid van Jak, een elite Triarch Magnus.

  Leer je magie te beheersen
  Snelle, vloeiende en toegankelijke maar diepgaande first-person gevechten met spreuken, waarbij spelers worden beloond voor slimme aanvalscombo’s en goed getimede tegenaanvallen.

  Ontketen je arsenaal aan spreuken
  Krijg toegang tot meer dan 25 spreuken en 80 talenten, om ze daarna te upgraden. Ontdek, upgrade en creëer honderden stukken magische uitrusting om je speelstijl te synchroniseren met alle drie de magische krachten.

  Red een wereld op de rand van de afgrond
  Jak en de elite Immortals van Lucium voeren een race tegen de klok om de mysteries achter het verleden van Aveum te ontdekken, willen ze nog enige kans maken om de wereld een toekomst te geven.

  Immortals of Aveum is ontwikkeld door Ascendant Studios, een onafhankelijk AAA-team onder leiding van Bret Robbins, creative director van Dead Space™ en Call of Duty®, en wordt uitgegeven door EA Originals.

  Gegevens

  Datum:
  juli 20
  Kosten:
  €79,99
  Evenement Tags:
  , , ,