More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Harmony: The Fall of Reverie

  juni 22

  NTB

  Het lot van de mensheid staat op het spel.
  Gebruik je helderziendheid om in de toekomst te kijken en een apocalyps te voorkomen die de balans tussen jouw wereld en die van de goden bedreigt.

  In de zeer nabije toekomst…
  Wanneer na een paar jaar in het buitenland Polly weer thuiskomt, op zoek naar haar vermiste moeder, beseft ze al snel dat haar stad drastisch is veranderd. Het megaconcern MK gebruikt zijn macht om de bevolking te controleren en de mensen in haar omgeving lopen gevaar.

  Al snel ontdekt ze dat ze helderziend is, een gave die haar verbindt met Reverie, het rijk van menselijke verlangens: Glorie, Geluk, Macht, Chaos, Verbinding en Waarheid. In deze wereld groeit Polly uit tot Harmony, een orakel met de macht om het verlangen te kiezen dat uiteindelijk over Reverie zal heersen en om het broze evenwicht tussen de godenwereld en onze wereld te herstellen.

  Het lot van de mensheid staat op het spel. Naar welk lot verlang jij?

  BEPAAL JE LOT

  Elke handeling die je uitvoert als Polly, of Harmony, beïnvloedt beide werelden en bepaalt hoe het verhaal zich ontvouwt. Kijk in de toekomst en verken de consequenties van je mogelijke keuzes in de Augural, een spelbord en visuele weergave van de helderziende gave van Polly. Terwijl je jaagt op het lot dat je verlangt, smeed je ook een band met de verlangens en ontvang je kristallen van ze. Hiermee kun je andere paden ontgrendelen op belangrijke kruispunten die het verloop van het verhaal en uiteindelijk het lot van de mensheid kunnen veranderen.

  VIND HET NIEUWE HART VAN DE MENSHEID

  Het verlangen dat uiteindelijk de leiding zal krijgen over Reverie, zal met de hulp van Harmony ook uitgroeien tot het hart van de mensheid. De persoonlijkheid en stijl van regeren ervan zullen Reverie veranderen en het volk van onze wereld tegelijkertijd ook een nieuwe kant op sturen: wanneer de verbinding tussen de werelden sterker wordt, heeft Reverie een grotere invloed op de staat van onze wereld.

  Glorie, geluk, macht, chaos, verbinding en waarheid zijn allemaal sterk verschillende entiteiten met elk hun eigen persoonlijkheid, doelen en meningen over hoe dingen beter kunnen. Tijdens je bezoekjes aan Reverie in je dromen, als Harmony, leer je ze allemaal kennen. Maar alleen jij, als Polly, weet wat je wereld echt nodig heeft.

  EEN KLEURRIJKE WERELD
  Geniet tijdens het spelen van de kleurrijke en futuristische vormgevingsstijl. Ga op in het dagelijks leven in een mediterrane stad en maak kennis met de mensen die er wonen, met personages die volledig zijn geanimeerd en van een eigen stem zijn voorzien. Geniet van een betoverende soundtrack van de bekroonde componist Lena Raine.

  Gegevens

  Datum:
  juni 22
  Kosten:
  NTB
  Evenement Tags:
  , , ,