More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  F1® Manager 2023

  juli 31

  €54,99

  Het nieuwe seizoen van de intense wereld van de Formula 1® komt tot leven in F1® Manager 2023. 23 races, zes F1® Sprints, nieuwe auto’s, nieuwe circuits (zoals het stratencircuit van Las Vegas), nieuwe coureurs, nieuwe uitdagingen… Jouw legende begint hier.

  In F1® Manager 2023 heb je meer controle dan ooit over jouw F1®-team, met uitgebreide, gedetailleerde managementopties, een verbeterde race-ervaring, nog meer authenticiteit en een gloednieuw speltype waarin je het seizoen op jouw voorwaarden kunt herschrijven.Ga strategisch naar poleposition en word het beste team op de grid in het officiële F1®-seizoen van 2023 en daar voorbij.

  MAAK NAAM VOOR JEZELF

  F1® Manager 2023 geeft je de vrijheid om je F1-team te managen op jouw manier. Start je carrière als teambaas van een van de 10 huidige F1® teams en beheer alle aspecten, van de fabriek en de garage tot de grid.

  Beheer je personeel en faciliteiten, bouw en finetune je auto’s, plan je racestrategie en voer haar vlekkeloos uit. Jij hakt alle knopen door, dus het lot van je team ligt in jouw handen.

  EEN NIEUWE MANIER VAN SPELEN

  Maak naam voor jezelf en beleef sleutelmomenten uit het FIA Formula 1 ® World Championship 2023 opnieuw in ‘Racereplay’, een gloednieuw speltype waarin je de belangrijkste momenten van het seizoen tot in detail kunt bekijken. Herschrijf het seizoen op jouw voorwaarden.

  DYNAMISCHE EN SPECTACULAIRE RACES

  Bemoei je met alle actie van het raceweekend. Loods je coureurs door de vrije trainingen en de kwalificatie en zet de strategische puntjes op de i voor de race op zondag begint. Jij maakt alle inschattingen, hakt alle knopen door en deelt alle bevelen uit – dus elk foutje komt op jouw conto.

  Tijdens het raceweekend in F1® Manager 2023 staan de prachtige graphics in de stijl van de tv-uitzendingen centraal. De races zijn nu dynamischer dan ooit. De racelijnen, inhaalacties, duels en race-incidenten zijn stuk voor stuk verbeterd, voor nog meer spektakel en realisme.

  Het zelfvertrouwen van je coureur kan een deuk oplopen door een spin of een verloren duel, en als de monteurs vermoeid zijn, zit een fout tijdens een pitstop in een klein hoekje. Zelfs oververhitte banden zijn van invloed op je strategische mogelijkheden. Hoe je omgaat met dit soort situaties tekent jouw managementstijl en maakt je seizoen tot een succes of een mislukking.

  GETWEAKTE PRESTATIES

  Dankzij het uitgebreide managementsysteem van F1® Manager 2023 heb je de touwtjes stevig in handen. Dat geldt niet alleen voor je topcoureurs, maar ook voor je verschillende medewerkers. Neem een ervaren directeur sportzaken aan om het trainingsschema van je pitcrew te beheren en hun vaardigheden te vergroten. Alleen dan maak je kans op een succesvol raceweekend en de prijs voor de snelste pitstop.

  Ga om met de verschillende uitdagingen en dilemma’s waar je tijdens het seizoen op stuit, strik nieuwe coureurs en ontdek het talent van de toekomst via gesimuleerde F2- en F3-kampioenschappen. Tijdens het ontwikkelen van onderdelen voor je auto moet je rekening houden met allerlei variabelen, zoals prestaties, betrouwbaarheid en kosten.

  Gegevens

  Datum:
  juli 31
  Kosten:
  €54,99
  Evenement Tags:
  , , ,