More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Evil Wizard

  mei 25

  NTB

  “Er zijn nog steeds liederen die het verhaal vertellen van de meest gedurfde daden van de helden. Na een lange strijd tegen de Evil Wizard werd het kasteel dat hij zijn thuis noemde belegerd en overspoeld en werden de ellendige dienaren die hem generaties lang dienden bij tientallen gedood. Terwijl de corrupte schurk zelf wist te ontsnappen, markeerde de dag een geweldige overwinning voor de krachten van het goede …”

  Of was dat echt zo ?!

  Evil Wizard is een humoristische actie-RPG met metroidvania-elementen en zorgvuldig vervaardigde pixel-art omgevingen. Als een verslagen schurk die ternauwernood een zware strijd heeft overleefd, zul je een leger zogenaamde helden moeten trotseren om terug te krijgen wat rechtmatig van jou is. Herontdek je krachten, infiltreer in je eigen kasteel, ontketen verwoestende spreuken en zuiver je voorouderlijk huis van deze ellendige excuses voor een vijand. Ben je klaar om je handen vuil te maken? Het is tijd om voor de verandering eens de slechterik te zijn!

  GAMEPLAY-FUNCTIES:
  ● Een zoektocht aangedreven door wraak – Neem het op tegen hordes vijanden, vermijd dodelijke vallen en los uitdagende puzzels op terwijl je de zalen van je kasteel terugvordert van de helden die er nu in wonen!
  ● Metroidvania-geïnspireerd ontwerp – Verken zorgvuldig vervaardigde locaties en navigeer door ingewikkelde niveaus. Gebruik je vaardigheden en elementen om met de spelwereld te interacteren en nieuwe paden te ontgrendelen.
  ● Snelle op vaardigheden gebaseerde gevechten – Deel verwoestende melee-aanvallen uit, ontgrendel aard verschuivende spreuken en ren over de kaart om je vijanden te verpletteren. Je hebt volledige controle over elk gevecht!
  ● Elementen en krachten om te beheersen – Beheers de kracht van vuur, ijs, leegte, bliksem en aarde. Meng verschillende elementen om verwoestende aanvallen los te laten en de zwakke punten van je vijanden uit te buiten!
  ● Unieke vijanden en baasgevechten – Stem je personage af om steeds uitdagendere vijanden te verslaan. Kies uit tientallen upgrades terwijl je je voorbereidt op het verslaan van een reeks bazen, elk met hun eigen vaardigheden en gevechtsstijl!

  Gegevens

  Datum:
  mei 25
  Kosten:
  NTB
  Evenement Tags:
  , , ,