More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  ENDLESS™ Dungeon

  mei 18

  €29,99

  WE HEBBEN GESCHUT EN WE HEBBEN WAPENS
  Je bent gestrand in een verlaten ruimtestation vol monsters en mysteries. Om te ontsnappen moet je The Core bereiken, maar dat lukt niet zonder je kristalbot. Dat wezentje is de sleutel om de procedureel gegenereerde kamers van deze ruimteruïne te overleven. Helaas is het ook kwetsbaar en alle monsters maken er jacht op. Je moet snel denken, goed plannen, je geschut plaatsen en dan… vuurwerk! Bugs, bots en blobs zullen er alles aan doen om jou en het kristal in stof en puin te veranderen. De juiste uitrusting maakt het verschil tussen leven en dood en gelukkig heb je talloze wapens en geschut tot je beschikking.

  GA ALLEEN AAN DE SLAG OF SAMEN MET VRIENDEN
  Je kunt de verschrikkingen van het Station in je eentje trotseren of een team vormen en de uitdaging met 3 spelers aangaan. Zodra je je groep hebt samengesteld, moet je je acties plannen. Maak een keuze uit de talloze wapens, variërend van vlammenwerpers tot gifsluipschuttersgeweren. Als je klaar bent, ga je het Station binnen om een missie van een personage te voltooien, een poging te doen om te ontsnappen of gewoon lekker tekeer te gaan tegen de bewoners van het ruimtestation. Je zult het waarschijnlijk niet overleven, maar zo gaat dat nu eenmaal in deze ruimtekerker.

  STEL JE ROEKELOZE TEAM SAMEN
  Maak kennis met de kleurrijke helden die allemaal hetzelfde doel nastreven: wegwezen! Iedere held heeft unieke vaardigheden. De stoere Bunker kan veel schade ontvangen, de vurige Blaze blaast graag dingen op en Shroom geneest haar teamgenoten met haar ‘vreemde’ wierook. Selecteer je helden en stel een team samen dat voor jou werkt. Je zult ontdekken dat ze allemaal hun eigen motivaties en geheimen hebben…

  MONSTERS, GEVAREN, GEHEIMEN EN SCHATTEN. O JEE!
  Om te ontsnappen, zul je alle gevaren van het Station het hoofd moeten bieden. Yep, allemaal. Dodelijke robots, genadeloze monsters, buit en gigantische beesten wachten op je achter elke hoek. Hoe verder je komt in deze schroothoop, hoe meer je te weten komt over de tragische geschiedenis. Waarom trekt het Station schepen aan die te dichtbij komen? Waarom kom je elke keer terug als je het loodje hebt gelegd? Hoe goed je het ENDLESS™-universum ook kent, het Station heeft meer verhalen te vertellen.

  HOE MEER JE STERFT, HOE MEER JE GROEIT
  Het spijt me heel erg, maar dit is geen eenvoudige klus. Je zult sterven… heel vaak. Maar dat geeft helemaal niet, want als je sterft, kom je weer tot leven in de Saloon. De Saloon is je thuisbasis. Hier kun je je helden en wapens upgraden, nieuwe paden naar The Core ontgrendelen, met de bewoners praten, naar muziek luisteren en oppeppende (en lekkere) drankjes drinken. Keer dan terug naar het Station en probeer weer te ontsnappen… voor de zoveelste keer.

   

  Gegevens

  Datum:
  mei 18
  Kosten:
  €29,99
  Evenement Tags:
  , ,