More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Disney Speedstorm (Early Access)

  april 18

  €29,99

  Drift in het ultieme op helden gebaseerde gevechtsrace-spel, op circuits met hoge snelheid geïnspireerd door Disney- en Pixar-werelden. Beheers de unieke vaardigheden van elk personage op het circuit en claim de overwinning in deze spannende arcade race-ervaring van de makers van de Asphalt-serie!

  DISNEY & PIXAR GAAN VOLLEDIG BATTLE RACING
  Een ongelooflijke cast van personages waaronder Mulan, Mickey Mouse, Sulley, Baloo, Captain Jack Sparrow en meer zijn geschikt en klaar voor racegevechten. Upgrade de statistieken van elke racer en maak optimaal gebruik van hun unieke vaardigheden die het resultaat van een enkele race kunnen beïnvloeden en de manier waarop je het spel speelt drastisch kunnen veranderen!

  ARCADE RACING HERDEFINIEERD
  Iedereen kan Disney Speedstorm oppakken en spelen, maar het beheersen van vaardigheden en technieken zoals het timen van je nitro-boosts, precies driften om bochten heen en aanpassen aan dynamische baanomgevingen zijn cruciaal om elke race te domineren.

  RACEN SAMEN IS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK GEWEEST
  Kies je racer en scheur solo door actievolle banen of daag vrienden uit in lokale en externe multiplayer-modi. Je kunt zelfs spelers van over de hele wereld uitdagen om een online legende te worden.

  DISNEY- & PIXAR-GEÏNSPIREERDE RACEBANEN
  Start je motor in omgevingen geïnspireerd door sommige van je favoriete Disney- en Pixar-films. Van de dokken van Pirates of the Caribbean’s Pirates Island-baan tot de wildernis van The Jungle Book’s Jungle Ruins-map of de Scare Floor uit Monsters Inc., je kunt deze werelden ervaren vanuit een fris, spannend perspectief speciaal gericht op racen!

  PAS AAN NAAR JE EIGEN STIJL
  Kies het pak van je favoriete racer, een flitsende kart-livery en pronk met stijlvolle wielen en vleugels – dit alles en meer is mogelijk met de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden in het spel!

  NIEUWE INHOUD DIE JOUW KANT OP RACET
  De actie vertraagt nooit dankzij verse seizoensgebonden inhoud die altijd om de hoek ligt. Nieuwe Disney- en Pixar-racers worden regelmatig toegevoegd met speciale vaardigheden die je kunt beheersen (of overwinnen), en unieke banen worden vaak gemaakt om nieuwe strategieën in de mix te pompen. Ondersteunende personages, omgevingen, aanpassingsopties en verzamelobjecten zullen ook regelmatig binnenkomen, dus er is altijd meer te beleven.

   

  Gegevens

  Datum:
  april 18
  Kosten:
  €29,99
  Evenement Tags:
  , , ,