More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Crime Boss: Rockay City

  december 31

  NTB

  UPDATE: de console-versie is uitgesteld. De pc-versie komt op 28 maart 2023. De game komt in de zomer van 2023 naar de Xbox. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

  Rockay City. Een levendige metropool met sensatie die bruist van de zanderige baai tot de wolkenkrabbers. Naast de glamour is er echter een hevige turfoorlog gaande…

  Na het overlijden van de vorige misdaadbaas, is er een vacature voor een nieuwe koning van Rockay City, maar jij bent niet de enige die voor de troon strijdt. Kies je team op basis van hun vaardigheden en expertise en voer gedurfde missies uit met de hoop om weg te lopen met het geld, de turf en uiteindelijk de kroon.

  Zorg dat je verbonden bent.
  Van de charismatische Travis Baker (Michael Madsen) en zijn team van planners en handlers (Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover en Damion Poitier), tot concurrerende bendeleiders (Danny Trejo en Vanilla Ice) en de rechtvaardige sheriff Norris (Chuck Norris): het maakt niet wat je weet, maar wie je kent.

  Houd je vrienden in de buurt.
  Alles stelen van geld en drugs tot onbetaalbare artefacten is leuker met handlangers. Speel de co-op PVE-multiplayer en neem deel aan spannende aanslagen en overvallen met tot vier spelers. Faal en je blijft met lege handen achter, maar slaag en je zult rijkelijk beloond worden.

  En je vijanden nog dichter bij.
  Speel als Baker terwijl hij zijn rijk bouwt met strategie, sluwheid en een beetje vuurkracht om overvallen uit te voeren en territorium te stelen van andere bendes. De turfoorlog winnen is niet makkelijk. Van Dollar Dragon, Hielo, Cagnali en Khan die de stad voor henzelf willen en sheriff Norris die jullie allemaal wil tegenhouden, zal deze roguelike campagne net zoveel belonen als straffen.

  De beste wraak is enorm succes.
  Dit zijn niet naamloze schurken, maar echte mensen met echte grote problemen. Ontdek hoe Ropes, Jupiter, Runaway en de bende in Rockay City terechtkwamen en help ze bij verschillende klussen om weer aan de top te staan. Elk verhaal bestaat uit meerdere missies, waarin je hun misdaadleven volledig kunt ervaren.

   

  Gegevens

  Datum:
  december 31
  Kosten:
  NTB
  Evenement Tags:
  , ,