More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  CONVERGENCE: A League of Legends Story™

  mei 23

  €29,99

  Spoel het verleden terug, beheers de toekomst

  Doorkruis de uitgestrekte stad Zaun als Ekko, een jonge uitvinder met een apparaat om de tijd terug te spoelen. Hij en zijn vrienden moeten samenwerken om hun stad veilig te houden, maar als het gevaar dreigt en geheimen aan het licht komen, beseft Ekko dat hij niemand kan vertrouwen – zelfs zichzelf niet.

  Ontwikkeld door Double Stallion Games, CONVERGENCE: A League Of Legends Story is een verhaal gedreven, singleplayer 2D-actieplatformer met dynamische gevechten en unieke verkenningsopties dankzij Ekko’s vermogen om door ruimte en tijd te reizen. Spoel je acties terug om van je fouten te leren en elke nieuwe vijand te slim af te zijn. Zal het genoeg zijn om de toekomst van Zaun te redden?

  BEHEERS DE TIJD
  Activeer Ekko’s Zero Drive om de tijd terug te draaien. Gebruik vervolgens je kennis van de toekomst om je aanpak aan te passen aan elke uitdaging en krijg een voorsprong op je vijanden. Vloeiende, dynamische gevechten belonen precieze timing en positionering.

  ONTDEK ZAUN
  Ren, spring en glijd door de straten van Zaun. Ontmoet kampioenen, ga vijanden te lijf en ontdek nooit eerder geziene kanten van de Undercity.

  STRIJD TEGEN KAMPIOENEN
  Ontmoet League of Legends-kampioenen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Ontgrendel nieuwe vaardigheden en neem het op tegen rivalen in een reeks explosieve gevechten om te leren wie er bij je is en wie tegen je is.

  Grijp elk moment in CONVERGENCE: A League of Legends Story.

  Gegevens

  Datum:
  mei 23
  Kosten:
  €29,99
  Evenement Tags:
  , , ,