More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly

  april 20

  €14,99

  In een tijd waarin mensen geïsoleerd zijn van elkaar, is Coffee Talk een plek waar we weer contact kunnen maken met elkaar over een kopje warme drank.

  Het is tijd om je favoriete koffiebar ’s avonds laat opnieuw te bezoeken en opnieuw contact te maken met je fantasievrienden over een of twee warme drankjes. Jij bent een barista en je klanten zijn niet altijd mensen, luister naar hun verhalen en beïnvloed hun harten met een of twee warme kopjes koffie.

  Zet warme dranken
  Meng een combinatie van ingrediënten zoals thee, gember, munt, chocolade, koffie en nog veel meer. Experimenteer en ontdek geheime recepten, verander het leven van mensen door drankjes te serveren die hun hart verwarmen.

  Maak Latte-Art Meesterwerken
  Toon je creativiteit en teken je eigen latte-art meesterwerk met onze in-game vloeistofsimulatie om je drankjes te versieren.

  Chill Lo-fi Atmosfeer
  Dompel jezelf onder in de ontspannen sfeer van de koffiebar. Het regent buiten, zet zelf een warm drankje, speel die lo-fi chillhop beats en luister naar het koffiegesprek.

  Urban Fantasy Cappuccinopunk
  Gelegen in een alternatief hedendaags Seattle waar mensen, orcs, elfen en andere rassen al sinds het begin der tijden samenleven. Verken de wereld door de verhalen die je klanten vertellen, één kopje per keer.

  Hangout met een diverse cast
  Ontmoet eigenzinnige en interessante personages zoals; Baileys de elf freelance grafisch ontwerper, Lua de succubus bisdev executive, Myrtle de orc game developer en meer. Luister naar hun verhalen en beïnvloed ze met een of twee warme drankjes!

   

  Gegevens

  Datum:
  april 20
  Kosten:
  €14,99
  Evenement Tags:
  , , ,