More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Clash: Artifacts of Chaos

  maart 9

  €39,99

  Je speelt als Pseudo, een meester in de vechtkunst die als kluizenaar leeft in het vreemde land Zenozoik. Als je kennismaakt met de Boy, een klein wezen wiens mysterieuze krachten de aandacht hebben getrokken van Gemini, de meesteres van de Artefacten, besluit je hem te beschermen, niet beseffend dat er veel grotere krachten mee gemoeid zijn.

  VERKEN ZENOZOIK
  De wereld en beschavingen van Zenozoik, die beïnvloed zijn door surrealisme en punk-fantasie, barsten van de fascinerende personages, wezens en landschappen. Struin door dit intrigerende land en ontdek de wegen, bewoners en oeroude geheimen ervan.

  VERMORZEL JE TEGENSTANDERS
  Je vuisten en je snelheid zijn je voornaamste wapens. Val aan, ontwijk, verlam, blokkeer, maak gebruik van een afweermanoeuvre om een speciale aanval uit te voeren, schakel over naar eerstepersoonsweergave om unieke technieken toe te passen: jij bepaalt steeds hoe je de situatie aangrijpt om te winnen en potentieel dodelijke fouten te vermijden.

  PAS JE VECHTSTIJL AAN
  Leer verschillende vechtkunsten tijdens je avontuur en wissel die af op basis van de situatie, de typen vijanden en je eigen voorkeuren. Met overwinningen verbeter je je kenmerken en upgrade je je aanvallen, dus je kunt je eigen unieke stijl ontwikkelen.

  GA DE UITDAGING VAN HET RITUEEL AAN
  Voor een gevecht kun je je tegenstander uitdagen voor een dobbelspel. De winnaar daarvan bepaalt de regels van de strijd en kan daar flink van profiteren. Een monster aanroepen als bondgenoot, de omgeving bedekken met mist, je tegenstander beperken met ketenen… het Ritueel bepaalt niet hoe het gevecht afloopt, maar biedt wel kansen als je wint en uitdagingen als je verliest.

  EEN RIJKE VERHAALLIJN
  Je zoektocht naar de Grote Artefacten die je zullen helpen Gemini te verslaan brengt je verder dan je ooit had gedacht. Terwijl je het opneemt tegen de huurlingen die je achterna zitten en een vriendschap opbouwt met de Boy, moet je je verleden onder ogen komen en de wortels van de chaotische samenleving van Zenozoik blootleggen.

  Clash: Artifacts of Chaos speelt zich af in hetzelfde universum als Zeno Clash en Zeno Clash II, maar de game staat helemaal op zichzelf.

  Gegevens

  Datum:
  maart 9
  Kosten:
  €39,99
  Evenement Tags:
  , ,