More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Blood Bowl 3

  februari 23

  €39,99

  Doe je laarzen aan, zet je helm op, pas je schouderbeschermers en borstplaat aan… en doe een geslepen dolk in je riem (het zijn de regels).

  Blood Bowl 3 is de videogame van fantasy football. Een turn-based strategiespel geïnspireerd door Amerikaans voetbal in de Warhammer-fantasiewereld waar elven, mensen, orks en andere wezens vechten om de bal met schouderladingen, trappen, stoten en wapens met verschillende gradaties van dodelijkheid (en legaal door de scheidsrechter).

  Jouw team, jouw keuzes!
  Als coach moet je je spelers instructies geven: de voortgang van je tegenstanders belemmeren door ze in je tacklezone te plaatsen, degenen die je in de weg staan neerhalen en doorbreken naar de eindzone van je tegenstanders om een touchdown te scoren!

  Al je eenheden kunnen ervaring opdoen en statistische bonussen of nieuwe vaardigheden ontvangen. Pas echter op: verwondingen komen vaak voor, vooral wanneer de scheidsrechter een goblin is die de meeste vormen van geweld over het hoofd ziet. Sommige spelers verlaten het veld zelfs slap en levenloos, waardoor een vroeg en definitief einde aan hun carrière wordt gemaakt.

   

  Gegevens

  Datum:
  februari 23
  Kosten:
  €39,99
  Evenement Tags:
  , , ,