More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Assassin’s Creed Mirage

  oktober 12

  €49,99

  Ervaar het verhaal van Basim, een sluwe straatdief met nachtmerrieachtige visioenen, op zoek naar antwoorden en gerechtigheid terwijl hij door de drukke straten van het negende-eeuwse Bagdad navigeert. Via een mysterieuze, oude organisatie genaamd de Hidden Ones, zal hij een dodelijke Master Assassin worden en zijn lot op manieren veranderen die hij nooit had kunnen bedenken.

  – Ontdek een strak vervaardigde, verhalende actie-avontuurervaring die de transformatie van een opstandige jongeman in een verfijnde Master Assassin volgt.

  – Reis naar Alamut, het legendarische huis van de Assassins die de fundamenten van de Creed hebben gelegd in deze hartelijke hommage aan het spel dat alles begon.

  – Ervaar een moderne kijk op de iconische kenmerken en gameplay die 15 jaar lang een franchise hebben gedefinieerd terwijl je naadloos door de stad parkourt en doelwitten stiekem neerhaalt met meer visceraal moorden dan ooit tevoren.

  – Verken een ongelooflijk dichte en levendige stad waarvan de inwoners reageren op elke beweging die je maakt, en ontdek de geheimen van vier unieke districten terwijl je door de Gouden Eeuw van Bagdad reist.

  Gegevens

  Datum:
  oktober 12
  Kosten:
  €49,99
  Evenement Tags:
  , , ,