More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Alan Wake 2

  oktober 17

  €59,99

  Bright Falls, een klein dorp omringd door wildernis in de Pacific Northwest, wordt geteisterd door een reeks rituele moorden. Saga Anderson, een deskundig FBI-agent die bekendstaat om het oplossen van onmogelijke zaken, komt de moorden onderzoeken. De zaak van Anderson verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze pagina’s vindt van een horrorverhaal dat rondom haar werkelijkheid begint te worden.

  Alan Wake, een verloren schrijver die vastzit in een bovennatuurlijke nachtmerrie, schrijft een donker verhaal in een poging vorm te geven aan de realiteit rondom hem en te ontsnappen uit zijn gevangenis. Opgejaagd door een duistere gruwel, probeert Wake zijn verstand niet te verliezen en dit duivelse spel te winnen.

  Anderson en Wake zijn twee helden op twee wanhopige missies in twee afzonderlijke realiteiten. Ze zijn met elkaar verbonden op manieren die ze zelf niet begrijpen: ze weerspiegelen elkaar, imiteren elkaar en beïnvloeden de werelden rondom hen.

  Gevoed door het horrorverhaal dringt een bovennatuurlijke duisternis Bright Falls binnen. Het tast de dorpsbewoners aan en bedreigt de personen om wie Anderson en Wake geven. Het licht is hun wapen – en veilige haven – tegen de duisternis waar ze tegenover staan. Kunnen zij, gevangen in een sinister horrorverhaal met alleen maar slachtoffers en monsters, ontsnappen om de helden te zijn die ze moeten zijn?

  Los een dodelijk mysterie op Wat begint als een moordonderzoek in een klein dorp verandert al snel in een heuse nachtmerrie. Onthul de bron van de bovennatuurlijke duisternis in dit ontzettend spannende psychologische horrorverhaal vol onverwachte wendingen.

  Speel als twee personages Ervaar het verhaal van Alan Wake én dat van Saga Anderson en zie wat er zich afspeelt vanuit verschillende perspectieven. Wissel tussen Andersons race op leven en dood om de zaak op te lossen en Wakes wanhopige pogingen om zijn realiteit te herschrijven en zo aan de diepten van de Dark Place te ontsnappen.

  Verken twee werelden Maak kennis met twee mooie maar angstaanjagende werelden, elk met zijn eigen groep personages en dodelijke bedreigingen. Ontdek de majestueuze landschappen van Cauldron Lake in de Pacific Nortwest en de idyllische dorpen Bright Falls en Watery. Probeer te ontsnappen uit het afschuwelijke stadsgezicht van de Dark Place dat daar scherp tegen afsteekt.

  Overleef dankzij het licht Neem het met karige hulpmiddelen op tegen krachtige, bovennatuurlijke vijanden in uitzichtloze lijf-aan-lijfgevechten. Met een geweer alleen zul je het niet overleven: het licht is het ultieme wapen in het gevecht tegen de duisternis en je toevluchtsoord wanneer je overrompeld dreigt te worden door vijanden.

  Gegevens

  Datum:
  oktober 17
  Kosten:
  €59,99
  Evenement Tags:
  , , ,