More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Age of Wonders 4

  mei 2

  €49,99

  Heers over een fantasyrijk dat je zelf hebt ontworpen in Age of Wonders 4! Verken nieuwe magische werelden in de kenmerkende mix van 4X-strategie en turn-based, tactische gevechten van Age of Wonders. Leid een factie die groeit en verandert, en breid je rijk met elke beurt uit.

  Er is een nieuw tijdperk aangebroken voor de bekroonde strategieserie van Triumph Studios. Het karakteristieke bouwen aan een rijk, de roleplaying en de oorlogvoering is naar een hoger niveau getild. Dankzij een nieuw verhalend evenementensysteem en rijken die je op allerlei manieren kunt aanpassen, kun je de game eindeloos opnieuw spelen. Voeg steeds weer een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal dat je vertelt.

  Machtige tovenaarkoningen zijn teruggekeerd naar de werelden en heersen als goden onder de stervelingen. Claim en beheers de magische boeken om je volk te laten evolueren, en bereid je voor op een epische strijd die de toekomst zal bepalen.

  Bouw het rijk waarover je fantaseert

  • Creëer je volgelingen door lichaamsvormen, sociale karaktertrekken en magische krachten te combineren. Bouw een clan van kannibalistische halflingen, mystieke maanelfen of je favoriete fantasywezens.
  • Ga op zoek naar machtige magische boeken om je legers te betoveren en je volk te laten evolueren. Zie hoe je onderdanen een fysieke verandering ondergaan wanneer ze transformeren in engelachtige wezens of afstammelingen van chaos om hun vijanden te confronteren.
  • Ga op zoek naar roem via brute overheersing, sluwe allianties of ultieme magische kennis en laat je nalatenschap achter in de structuur van je rijk.

  Een ongekende combinatie van strategie en roleplaying

  • Iedere keuze opent nieuwe mogelijkheden en tactische voordelen. Via diepgaande, gelaagde strategie kun je elke beurt nieuwe tactieken uitproberen of nieuwe krachten verkennen.
  • Tactische, turn-based gevechten brengen je legers tot leven. Hun macht komt tot uiting in een omgeving die wordt gevormd door jouw beslissingen. Door de toevoeging van een moreelsysteem en andere onderdelen biedt elk gevecht een verse uitdaging, van schermutselingen met ronddwalende monsters tot grootse belegeringen met tientallen eenheden aan beide kanten.
  • Enorme variëteit in rijken, eenheden en omgevingen zorgen ervoor dat je de game eindeloos kunt blijven spelen. Age of Wonders was nog nooit zo mod-vriendelijk en had nog nooit zo’n open einde in de geschiedenis van de serie.

  Druk je stempel op een uitgestrekte wereld die op jou reageert

  • Verken iedere game een nieuw rijk – of creëer je eigen rijk! Ga de uitdaging aan van nieuwe variaties en combinaties van locaties en onderdelen, van bevroren woestenijen waar een ijskoningin heerst tot verlaten ruïnes waar draken rondzwerven.
  • Verrassend veel verhalen voor een 4X-game dankzij een nieuw evenementensysteem. Zie hoe je beslissingen de wereld om je heen vormen, van groeiende steden en rondtrekkende legers tot transformerende magische effecten.
  • Leid je rijk naar grootsheid – maar het verhaal eindigt niet met je overwinning of nederlaag! Laat je heersers opklimmen naar een pantheon en ontgrendel manieren om je ervaring nog verder aan te passen. Kom je eigen creaties tegen als potentiële rivalen of bondgenoten in latere games en beleef het volgende hoofdstuk in je eigen verhaal!

   

  Gegevens

  Datum:
  mei 2
  Kosten:
  €49,99
  Evenement Tags:
  , ,