In deze aflevering behandelen we natuurlijk het nieuws van de week, met in het bijzonder de aankondigingen van Diablo 4 en Overwatch 2 op BlizzCon. Ook hebben we een mening over de Chinese pedagogie. Daarnaast hadden jullie een hoop vragen die we ook behandeld hebben.

De podcast is hier te beluisteren.

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
toetje1977
toetje1977
3 jaren geleden

Toffe podcast weer. Hoeveel van de lore in een game krijgen jullie of pakken jullie mee? Ik skip geen enkele cutscene (want ik wil graag weten wat ik aan het doen ben en waarom) maar bij een game als The witcher 3 bijvoorbeeld is het geen doen om echt alles te lezen wat je tegen komt. Je hebt boeken, uitgebreide beschrijvingen van characters en wezens. En zeker van de characters lees ik het een en ander, want echt goed geschreven. Daarnaast ga ik in gesprekken alle gespreksopties door (ook degene die niet perse nodig zijn om verder te komen maar… Lees verder »

Rik
Beheerder
Rik
3 jaren geleden
Reply to  toetje1977

Ha Toetje, toffe vragen! Ik was begonnen om ze te beantwoorden, maar bedacht me toen dat het wellicht leuk zou zijn om jouw vragen in de Podcast te bespreken. Ik neem ze dus mee als inzending voor de komende Week met XBNL opname!

toetje1977
toetje1977
3 jaren geleden
Reply to  Rik

Top! Kijk er naar uit!

Rik
Beheerder
Rik
3 jaren geleden
Reply to  toetje1977

Ha Toetje, we hebben je vragen besproken tijdens de podcast. De uitzending staat online: https://www.xboxnederland.nl/de-week-met-xbnl/een-groot-game-pass-feest-op-de-xo19-de-week-met-xbnl-afl-102/

toetje1977
toetje1977
3 jaren geleden
Reply to  Rik

Was al een eind op weg in de podcast. Morgen op weg naar werk verder luisteren! Thnx!